KAD KOMŠIJI DOJADI, TO IZGLEDA OVAKO - OKAČIO JE JASNU PORUKU MLADOM PARU: "Ovo je grad, a ne njiva!" (FOTO)
Poruka za komšinicu, Foto: PRINTSCREEN/GOOGLE STREET VIEW

HIT HITOVA

KAD KOMŠIJI DOJADI, TO IZGLEDA OVAKO - OKAČIO JE JASNU PORUKU MLADOM PARU: "Ovo je grad, a ne njiva!" (FOTO)

Iako nije poznato o kom gradu se radi, o kojoj zgradi, posebno ne o kojoj komšinici, ova "molba" izazvala je lavinu komentara na društvenim mrežama.

Objavljeno:

Život u zgradama pun je izazova. Taman kad mislite da ste pronašli idealan stan na lokaciji koja vam odgovara, eto jednog problema - problematične komšije. Još ako naletite na zaljubljene i nešto "slobodnije" komšije, vaš mir biće doveden u pitanje.

Na takav zaljubljeni par naišao je i jedan vlasnik stana, koji je, kako se može videti na fotografiji koja je nedavno postala viralna na Tviteru, izrevoltiran ponašanjem komšinice "iz stana 39" sastavio "molbu" u kojoj ju je zamolio da ne "riče dok vodi ljubav" jer uznemirava celu zgradu.

"Zamolio bih 'damu' iz stana 39 da ne riče dok 'vodi ljubav'! Čuje te cela zgrada!!! Ovo je grad, a ne njiva na koju si ti očigledno navikla! Sramoto deca te slušaju! Sledeći put stavi traku na usta kad već nemaš vaspitanja!", piše na papiru zakačenom na oglasnoj tabli u zgradi.

Iako nije poznato o kom gradu se radi, o kojoj zgradi, posebno ne o kojoj komšinici, ova "molba" izazvala je lavinu komentara na društvenim mrežama.

"Zašto gospodina niko ne pominje, on je diskretan?" pitao se jedan.

Većina podržala komšinicu "iz stana 39"

Ispod ovog komentara nizali su se i drugi koji su stali na stranu nepoznate, zaljubljene devojke.

"Nadam se da je posle ove poruke bila još glasnija", "Baš me zanima da li bi ista osoba reagovala da čuje ženu da vrišti od batina, evo ne mora ovako sa pokušajem posramljivanja, nego makar policiju da pozove. Ali, ne, svi bi da ne propuste priliku da budu "duhoviti" a za situacije gde se stvarno treba oglasiti - nije njihova stvar", "A što je reč dama stavio pod navodnicima? Da li to dame rade u tišini? Ili ne rade uopšte? Ili možda isključivo u tonskom studiju? Tako mnogo pitanja" pisali su neki.

Ipak, drugi su fokus prebacili na upoređivanje grada i sela i njive.

"Kome smeta njiva?", "Njiva ne bi trebalo nikome da smeta, a po komentarima bih rekla da ljudima ne smeta ni da prisustvuju komšijskom odnosu. Poruka je bezvezna, ako je uopšte istinita, ali suština nije", bili su još neki komentari.

I dok su neki pisali da su se susretali sa sličnim stvarima, ali da im ili nije smetalo, ili su našli načina da ne buku ne čuju, jedna osoba napisala je možda utešnu rečenicu za uznemirenog komšiju.

"Biće tako sve dok ne raskinu. A to će se desiti kada on shvati da ga folira. Tako se desilo u mojoj zgradi", stoji u još jednom komentaru.

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.