OVO JE MAJKA KOJA SE IZVINILA SINU PREKO BILBORDA: Ceo region na nogama zbog njenog poteza, otkrila SVE DETALJE
Dijana Majkić Vukušić, Foto: Printscreen/TV prva

MAJKA KRALJICA

OVO JE MAJKA KOJA SE IZVINILA SINU PREKO BILBORDA: Ceo region na nogama zbog njenog poteza, otkrila SVE DETALJE

Izvinjenje sinu Marku preneli su i mnogi portali, a priča majke Dijane Majkić Vukušić postala je pravi hit u regionu.

Objavljeno:

"Izvinjavam se sinu Marku što nisam verovala da će završiti fakultet", glasila je poruka majke objavljena na bilbordima širom Beograd i koja je veoma brzo postala viralna na društvenim mrežama u celom regionu. Sada se javno oglasila i majka i objasnila zašto je sumnjala u sina, toliko da je odlučila da mu se ovako izvini.

Izvinjenje sinu Marku preneli su i mnogi portali, a priča majke Dijane Majkić Vukušić postala je pravi hit u regionu.

- On je studirao Ekonomski fakultet u Beogradu. Počeo ga je sa veoma visokim ocenama i sve je bilo okej, ali je izgubio volju za studiranjem, odnosno interes, jer je počeo da radi, pa mu fakultet nije bio u fokusu - kaže Dijana Majkić Vukušić, Markova mama, koja inače živi u Zagrebu.

Kako dalje navodi, fakultet joj nije bio važan u smislu da će njen sin biti bolji kada ga završi, već zato što svoju decu vaspitava da ono što započnu treba i da završe.

- Bio mi je veoma bitan fakultet, zbog toga što učim svoju decu da kada nešto započnu u životu, to i završe. Samo i isključivo radi njih, ni zbog jednog drugog papira. Ne mislim da će moj sin biti niti sposobniji, niti pametniji zbog papira koji je dobio, ali ono što je počeo, treba i da završi - ispričala je Markova.

Kako je rekla, na početku je bilo sve okej.

- Bodrila sam ga sa "možeš ti to", ali već na kraju je postalo: "Daj, Marko, molim te, svi završavaju fakultet, pa nećeš valjda zadnja tri ispita ostaviti nezavršena" - kaže Dijana Majkić Vukušić.

Njen sin Marko i dalje radi na istom poslu gde je veoma zadovoljan i kako ističe, ta diploma ništa bitno neće promeniti u njegovom životu.

- Ali, bitno je da je završio taj jedan deo svog života koji je započeo sa nekih 19. Drago mi je da, ako ovo ima neki viši cilj i smisao od toga da samo čestitam svom sinu što je diplomirao, svakako mi je drago da to bude podstrek i podsticaj drugim studentima i njihovim roditeljima da ne odustaju od cilja koje je njihovo dete sebi zadalo u jednom trenutku života. Žao mi je što se govori da sam ja bila mama koja nije verovala u svog sina. Ja sam samo prestala verovati da će Marko imati dalji interes za završavanje fakulteta - kaže Dijana Majkić Vukušić za TV "Prva".

Ona je otkrila i da je njen sin studirao 12 godina.

- Samo je drugu godinu pauzirao, sve ostalo je bilo redovno. Kada je postao apsolvent, ta tri ispita, to se vuklo svih ovih godina - kaže ova majka čiji je sin ipak uspeo da bude onakav kakvim ga je majka i vaspitavala.

(Espreso/Blic/TV Prva)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.