Nemoj da ti pada na pamet da tražiš posao u ovom gradu dok sam ja gradonačelnik! Skandalozne pretnje Siniše Malog bivšoj supruzi!
Foto: Dragan Kadić

ozbiljne reči

Nemoj da ti pada na pamet da tražiš posao u ovom gradu dok sam ja gradonačelnik! Skandalozne pretnje Siniše Malog bivšoj supruzi!

Marija Mali, bivša supruga gradonačelnika Beograda Siniše Malog, izjavila je da zna koja je firma angažovana za rušenje u beogradskom naselju Savamala i da je spremna da to kaže nadležnim organima, ali da je niko nije pozvao.
Objavljeno: 15:20h

Ona je u intervjuu za nedeljnik NIN navela da je do sada nijedan organ nije pozvao ni po jednom pitanju o kojem je govorila.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Marija Mali je rekla da joj je bivši suprug oduzeo decu, da je dobila otkaz i tužbu za oduzimanje stana u kome se nalazi. "Zapretio je našim prijateljima koji su se usudili da budu na mojoj strani. Dobijam neprijatne poruke. Znam da me prati i prisluškuje. Čime više može da me kazni? Ne bojim se ničega. Govorim istinu i borim se za svoju decu", rekla je Marija Mali. Govoreći o izjavi dostavljenoj Agenciji za borbu protiv korupcije da joj je otac ostavio u nasledstvo 95.000 evra, a za koju tvrdi da je potpisala pod pritiskom, ona je navela da su Mali i njegov advokat bez njenog znanja podneli objašnjenje da je 2013, pošto joj je preminuo otac, nasledila 95.000 evra i da ima prepisku koja to dokazuje. "Ubedio me je da je to jedino ispravno, zbog naše dece. Da moramo da pokrijemo te pare koje smo potrošili, da kažem šta god, samo da on bude čist, da bismo mi mogli da živimo normalno i dalje, šta god je to značilo. Imao je svakakve ideje kako će u suprotnom da mi naudi i kako će da me uništi. Ja sam tog dana bila naterana da lažem, ali sam odmah sutradan poslala poruku i njemu i advokatu da ne dozvoljavam da se ta izjava podnese Agenciji za borbu protiv korupcije. Imam sačuvanu tu prepisku i odgovor od Siniše da 'ništa ne brinem' i da moja lažna izjava neće biti prosledjena", navela je Marija Mali. Ona je dodala i da joj je Mali pretio da će dobiti otkaz. "Sačuvala sam prepisku kojom mi je najavio da ću dobiti otkaz. Pitao me je da li su me zvali iz 'Bambija', odgovorila sam da nisu, uzvratio mi je da će me zvati. I zaista su me potom pozvali da dodjem da potpišem sporazumni raskid ugovora. Pošto nisam otišla da to potpišem, dobila sam otkaz poštom. Nakon toga mi je rekao: 'Nemoj da ti pada na pamet da tražiš posao u ovom gradu dok sam ja gradonačelnik!'", navela je bivša supruga Siniše Malog.

(Espreso.co.rs / Beta / NIN)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.