Profesija je odabrala nju: Policajka godine Jovana Milojević
Foto: Stari grad

STARI GRAD

Profesija je odabrala nju: Policajka godine Jovana Milojević

Svečanom uručenju zahvalnica i novčanih nagrada prisustvovali su načelnik Policijske stanice „Stari grad“, major Radenko Resanović i komandir stanice Bojan Masal

Objavljeno: 11:35h

Gradska opština Stari grad je i ove godine dodelila nagradu za izuzetno zalaganje, profesionalnost i posvećenost očuvanju javnog reda, mira i bezbednosti. Predsednik Gradske opštine Stari grad Radoslav Marjanović uručio je tradicionalnu nagradu opštine Stari grad „Policajac godine“ najistaknutijim pripadnicima Policijske stanice „Stari grad“ (PS) za rezultate postignute u izvršavanju bezbednosnih zadataka i pružanju značajnog doprinosa očuvanju javnog reda i mira, imovine i bezbednosti građana.

Svečanom uručenju zahvalnica i novčanih nagrada prisustvovali su načelnik Policijske stanice „Stari grad“, major Radenko Resanović i komandir stanice Bojan Masal.

Priznanje „Policajac godine“ i novčana nagrada u iznosu od 100.000 dinara ove godine je pripala policijskim službenicima Jovani Milojević, Goranu Šobiću i Draganu Radojičiću.

SG
foto: Stari grad

Posebno se ističe policajka Jovana Milivojević, koja navodi da dobrog policajca ističe svesno, pouzdano i požrtvovano obavljanje posla "Čim sam videla uniformu, znala sam šta hoću da budem". Jovana je još kao dete izabrala svoj put, a već je postala policajka godine!

"Kada ste mlad policajac, na samom početku karijere, jeste donekle teško, dok ne pokažete svoje kvalitete", rekla je Jovana Milojević, policijska službenica PS Stari grad, koja je za 2022. dobila nagradu "Policajac godine" isključivo zbog svog požrtvovanog i profesionalnog rada. Da neki ljudi od malih nogu znaju čime će se baviti kada porastu, potvđuje i činjenica da je Milojevićeva još u detinjstvu videla sebe kao kriminalističkog inspektora, što ju je i navelo da upiše studije na Kriminalističko-policijskom univerzitetu. “Već pri prvom susretu sa uniformom i predmetima o policijskom poslu bila sam sigurna da želim da postanem policajac, zbog čega sam posle studija zasnovala radni odnos kao uniformisani pripadnik Ministarstva unutrašnjih poslova u Policijskoj stanici Stari grad” priseća se ona. Iako je Jovana rad u Policijskoj stanici Stari grad započela pre samo tri godine, već može da se pohvali nagradom "Policajac godine".

(Espreso / Promo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.