Na Voždovcu kreće izgradnja naselja sa 700 stanova, prvog u Srbiji koje će imati OGRAĐENI PRIVATNI PARK!
Foto: Beoinfo

Izraelska investicija

Na Voždovcu kreće izgradnja naselja sa 700 stanova, prvog u Srbiji koje će imati OGRAĐENI PRIVATNI PARK!

Izraelska investicija promoviše "savremeni koncept života u gradu", a izgradnja bi trebalo da počne krajem februara, rečeno je u Skupštini grada
Objavljeno: 09:51h

Izraelska kompanija "Šikun Binui" (Shikun U'Binui Group) investiraće 170 miliona evra u izgradnju stambeno-poslovnog kompleksa od 70.000 kvadratnih metara u beogradskoj opštini Voždovac, rečeno je na predstavljanju tog kompleksa.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Kompleks nazvan "Voždove kapije" imaće 700 stanova, podzemne garaže, maloprodajni prostor u prizemlju, i zatvoren, privatni park.

Ta izraelska investicija promoviše "savremeni koncept života u gradu", a izgradnja bi trebalo da počne krajem februara, rečeno je u Skupštini grada.

Predstavnici izraelske kompanije i ambasadorka Izraela u Srbiji Alona Fišer izrazili su zadovljstvo zbog te investicije, a gradski menadžer Goran Vesić istakao da u svi investitori dobrodošli u Beograd, i da će Grad i Vlada Srbije učiniti sve da bi im pomogli.

Kompanija "Šikun Binui" posluje od 1924. godine i danas je vodeća u Izraelu u gradjevinarstvu i realizaciji infrastrukturnih projekata, a posluje i u inostranstvu.

BONUS VIDEO:

Espreso ponovo u tematskom vozu: Ovog puta smo stigli do kranje destinacije

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.