NOĆ U BEOGRADU: Dve žene povređene, tri udesa, 132 poziva Hitnoj
Foto: Nebojša Mandić

izveštaj iz Hitne pomoći

NOĆ U BEOGRADU: Dve žene povređene, tri udesa, 132 poziva Hitnoj

Hitna pomoć intrevenisala je protekle noći 132 puta, od kojih 25 na javnom mestu, a od hroničnih bolesnika za pomoć su se najviše javljali srčani bolesnici, ali i srčani bolesnici u akutnom stanju, kao i osobe u alkoholisanom stanju
Objavljeno: 08:09h

Najmanje dve osobe povređene su u tri saobraćajne nesreće tokom noći u Beogradu, rekla je portparol Hitne pomoći Nada Macura.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

U udesu, koji se dogodio u 23:10 na uglu Nemanjine i kneza Miloša, lakše je povređena devojka (27) i prevezena u Urgentni centar.

Jedna žena (36) povređena je u saobraćajnoj nesreći, do koje je došlo u 20:40 u Ševinoj ulici, kod broja 2, i prevezena u Kliničko-bolnički centar Zemun. Hitna pomoć primila je rano jutros poziv u 05:51 da se na Smederevskom putu, pri ulazu u Grocku, dogodio težak sudar. Na licu mesta intervenisale su ekipe iz Grocke, Kaluđerice i Vrčina, i do dolaska ekipe Hitne pomoći svi povređeni su prebačeni u Urgentni centar. Hitna pomoć intrevenisala je protekle noći 132 puta, od kojih 25 na javnom mestu, a od hroničnih bolesnika za pomoć su se najviše javljali srčani bolesnici, ali i srčani bolesnici u akutnom stanju, kao i osobe u alkoholisanom stanju. U Beogradu su se juče dogodile tri saobraćajne nesreće, od kojih je u jednoj teško povređena devojčica (17) i prevezena u kliniku u Tiršovoj, a Hitna pomoć je intervenisala 166 puta, od kojih 60 na javnom mestu, dodala je Macura.

BONUS VIDEO:

Pitali smo građane za koga će glasati na predstojećim predsedničkim izborima!

(Espreso.co.rs / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.