"OVA MRŽNJA PREMA NJIMA MI JE ODVRATNA": Beograđanka stala u odbranu BAHATIH STANODAVACA, a onda je nastao RUSVAJ!
Stan, Foto: Filip Plavčić, Društvene mreže

HAOS

"OVA MRŽNJA PREMA NJIMA MI JE ODVRATNA": Beograđanka stala u odbranu BAHATIH STANODAVACA, a onda je nastao RUSVAJ!

Stanodavci pronalaze raznorazne načine kako bi se ratosiljali prethodnih stanara i pronašli nove kojima će ponuditi mnogo veću cenu

Objavljeno:

Pojedini stanodavci postali su toliko bahati da cene dižu kao da svi izdaju luks stanove. Zbog dolaska Rusa, Ukrajinaca i drugih stranih državljana u našu zemlju neki stanodavci u Beogradu odlučili su da podignu kirije, ali i da isteruju naše podstanare, ukoliko ne žele da plate višu kiriju narednog meseca.

U mogućnosti su da jednu "višak" nekretninu izdaju i na njoj profitiraju, a na njihove odluke im niko ne može stati na put.

U njihovu odbranu stala je jedna korisnica Tvitera koja je svojom objavom izazvala reakcije drugih korisnika, koji pritom nisu mogli da sakriju bes jer se nisu saglasni sa njom.

Stanodavci pronalaze raznorazne načine kako bi se ratosiljali prethodnih stanara i pronašli nove kojima će ponuditi mnogo veću cenu ukoliko istu ovi prethodni ne prihvate. Onda tu jedino može da pomogne empatija, a koje očigledno nedostaje kod većine zakupodavaca. Upravo to je naglasio korisnik koji se uključio u diskusiju.

Kao jedan od razloga kojim stanodavci primoraju snatare da napuste stan je i prodaja istog, navela je druga korisnica u komentarima.

Na izjavu da korisnica nije upozna ni sa jendim slučajem da je stanodavac isterao prethodne stanare zbog Rusa, odregaovala je jedna korisnica i nije štedela reči.

Nedavno smo pisali o tome da postoji jedna stvar koja može da zaštiti podstanare od podizanja kirije koja je predložena na početku zakupa ali i od mnogih drugih stvari koje se tiču i zakupaca i zakupodavaca.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.