AKO VOZAČI IZ ŠRI LANKE OVO SAVLADAJU, SLAVIJA IM NEĆE TEŠKO PASTI: Pogledajte kako vežbaju vožnju kroz BG (VIDEO)
Vozač iz Šri Lanke, Foto: Printscreen

VEŽBAJU

AKO VOZAČI IZ ŠRI LANKE OVO SAVLADAJU, SLAVIJA IM NEĆE TEŠKO PASTI: Pogledajte kako vežbaju vožnju kroz BG (VIDEO)

Šri Lanka je ostvrska zemlja koju zovu biserom Indijskog okeana

Objavljeno: 15:56h

S jedne strane parkiran autobus, s druge kombi, a ulica uska. To je bio "poligon" gde su vozači sa Šri Lanke snimljeni kako vežbaju vožnju po beogradskim ulicama, a na kojima će se i naći uskoro.

Naime, usled nedostatka naših ljudi koji bi se bavili ovim poslom, Konzorcijum privatnih prevoznika angažovao je vozače sa Šri Lanke. Njih oko 30, prvi koji su došli u Beograd, počeće da voze autobuse javnog gradskog prevoza za oko dve nedelje, a kako je ranije bilo najavljeno, prvo ćemo ih videti na liniji 33.

Ova linija inače saobraća od Kumodraža do Pančevačkog mosta, a prolazi centralnim gradskim ulicama, između ostalog i kroz kružni tok na Slaviji.

S obzirom na to kako su savladali snimljeni poligon, Slavija, noćna mora većini vozača, neće im biti problem...

Naime na snimku se vidi kao vozač uspešno savladava jednu od ključnih boljki na beogradskim ulicama - em uska ulica, em parkirana vozila sa obe strane, pa polako, mic po mic...

Inače, Šri Lanka je ostvrska zemlja koju zovu biserom Indijskog okeana. Nalazi se u Indijskom moru, južno od Indije i bogata je predivnim plažama, neverovatnom prirodom i dugom tradicijom i kulturom. Nadamo se da će nam vozači iz ove zemlje preneti i duh smirenosti nekoga ko je život proveo okružen morem, plažama i tako divnom prirodom... Jer i ta smirenost nam takođe fali, naročito u saobraćaju.

(Espreso / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.