Sedmoro povređeno u pet saobraćajnih nesreća u Beogradu
Foto: Nebojša Mandić

izveštaj iz Hitne pomoći

Sedmoro povređeno u pet saobraćajnih nesreća u Beogradu

Juče su zabeležene 152 intervencije Hitne pomoći od kojih 47 na javnom mestu, uključujući 11 saobraćajnih nezgoda, u kojima nije bilo teško povređenih
Objavljeno: 07:57h

U Beogradu se protekle noći dogodilo pet saobraćajnih nezgoda, sve pre ponoći, a u njima je povređeno ukupno sedam osoba.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

U 19:40 h u Ulici Kneza Višeslava povređen je 63-godišnji muškarac i prebačen u Urgentni centar, rekla je portparol Hitne pomoći Nada Macura.

U Ulici Pilota Mihajla Petrovića bb u 21.17 h povređen je 31-godišnji muškarac, koji je potom prevezen na Institut za ortopediju na Banjici.

Muška osoba stara 50 godina povređena je u 20:21 h na Zvezdari, ali je odbila dalji transport, a u 21:17 h na Slanačkom putu kod Lešća povređena su dva 20-godišnja muškarca od kojih je jedan prevezen u Urgentni centar, a drugi na Institut za ortopediju na Banjici. U 23:24 h kod obilaznice kilometar i po od Surčinske petlje povređena su dva muškarca, starosti 60 i 35 godina, i obojica su prevezena na Institut za ortopediju na Banjici. Tokom noći su se od hroničnih bolesnika javljale sve grupe, a Hitna pomoć je imala 117 intervencija od kojih 15 na javnom mestu. Juče su, navela je Macura, zabeležene 152 intervencije Hitne pomoći od kojih 47 na javnom mestu, uključujući 11 saobraćajnih nezgoda, u kojima nije bilo teško povređenih.

BONUS VIDEO:

DEPONIJA U SRCU BEOGRADA! U podzemni prolaz kod Vuka ni pacovi ne smeju da privire (1. deo)

(Espreso.co.rs / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.