Mali odbrusio! Hoćete nove autobuse - kupite karte!
Foto: Marina Lopičić

gsp se unapređuje..kao

Mali odbrusio! Hoćete nove autobuse - kupite karte!

Grad Beograd će nabaviti 30 novih autobusa za javni gradski prevoz od kompanije "Ikarbus", najavio je gradonačelnik Beograda Siniša Mali
Objavljeno:

Podsetivši da je prošle godine Grad Beograd kupio 55 novih autobusa, od kojih je pet elektro, a ostatak su solo autobusi, Mali je na Televiziji Pink rekao da će ove godine biti nabavljeno još 30 zglobnih autobusa kako bi GSP unapredio svoju uslugu, a vrednost nabavke gotovo 10 miliona evra.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

-Građani Beograda zato moraju da znaju da svakom kupljenom kartom doprinose kupovini novih autobusa i povećanju kvaliteta prevoza - kaže Mali. Radi se, kaže, takođe, i na mogućnostima za rekonstrukciju čeških tramvaja te se za nekoliko meseci očekuje odgovarajuće rešenje. Navodi da se uz rekonstrukciju Trga Slavija, Bulevara oslobođenja, Ruzveltove i drugih ulica, očekuju i radovi na rekonstrukciji Kraljice Marije, Ruzveltove i Cara Dušana do "25. maja". - Ti radovi biće obavljeni naredne godine, a u okviru njih biće postavljene nove tramvajske šine što će omogućiti da i španski tramvaji mogu da koriste trase po celom gradu - kaže Mali.

(Espreso.co.rs / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.