MIRNA NOĆ U BEOGRADU: Troje lakše povređeno u dve saobraćajke!
Foto: Nebojša Mandić

izveštaj iz Hitne pomoći

MIRNA NOĆ U BEOGRADU: Troje lakše povređeno u dve saobraćajke!

Od hroničnih bolesnika javljali su se astmatičari u velikom broju, predskazujući vremenske promene, a u manjem broju je bilo poziva zbog povišene temperature usled respiratornih i stomačnih infekcija, navela je Macura
Objavljeno:

Hitna pomoć je protekle noći u Beogradu imala manji broj intervencija nego što je uobičajeno - 105, od kojih devet na javnom mestu, a dogodile su se dve saobraćajne nezgode u kojima su tri osobe lakše povređene.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja! U 01,50 sati na uglu Cvijićeve i Ulice Despota Stefana lakše povrede su zadobile dve osobe, koje su potom prevezene u Urgentni centar, rekla je Tanjugu portparol Hitne pomoći Nada Macura. U Ulici Maksima Gorkog kod broja 72 u 03,05 sati lakše je povređena jedna osoba i, takođe, prevezena u Urgentni centar. Od hroničnih bolesnika javljali su se astmatičari u velikom broju, predskazujući vremenske promene, a u manjem broju je bilo poziva zbog povišene temperature usled respiratornih i stomačnih infekcija, navela je Macura. Kako je dodala, juče je zabeleženo 107 intervencija Hitne pomoći od kojih 34 na javnom mestu, uključujući šest saobraćajnih nezgoda.

BONUS VIDEO:

Ispovest Beograđanke kojoj se u dečjoj sobi obrušio plafon!

(Espreso.co.rs / Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.