Šestoro povređeno u tri saobraćajne nesreće
Foto: Dragan Kadić

izveštaj iz Hitne pomoći

Šestoro povređeno u tri saobraćajne nesreće

Hitna pomoć je protekle noći intervenisala 124 puta, od kojih 23 na javnom mestu, a za pomoć su se javljali hipertoničari, astmatičari i srčani bolesnici
Objavljeno:

Šest osoba je povređeno u tri saobraćajne nesreće tokom prethodne noći u Beogradu, rekla je Tanjugu portparol Hitne pomoći Nada Macura.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

U udesu, koji se dogodio u 22.47 časova u Bulevaru Oslobođenja, povređena su tri muškarca, starosti od 17,18 i 40 godina, i jedna žena (35), ali su zbrinuti na licu mesta.

Jedna osoba lakše je povređena u 21.20 časova u saobraćajnoj nesreći u Bulevaru Zorana Đinđića, i prevezena u Urgentni centar. U udesu, do kojeg je došlo u 21.07 u Bulevaru kralja Aleksandra, lakše je povređen muškarac, i odvezen na Institut za ortopedsko-hirurške bolesti Banjica. Hitna pomoć je protekle noći intervenisala 124 puta, od kojih 23 na javnom mestu, a za pomoć su se javljali hipertoničari, astmatičari i srčani bolesnici. U Beogradu se juče dogodilo pet saobraćajnih nesreća, u kojima je jedna osoba poginula, a Hitna pomoć je intervenisala 118 puta, od kojih 34 na javnom mestu, dodala je Macura.

BONUS VIDEO:

Forbs objavio listu NAJBOGATIJIH LJUDI u Srbiji i regionu

(Espreso.co.rs / Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.