OVAKVU TUČU MALOLETNIKA BEOGRAD NE PAMTI! Razdvajala ih Hitna, ZBOG OSVETE se udarali do besvesti!
Foto: Zorana Jevtić

odmah nabadaju

OVAKVU TUČU MALOLETNIKA BEOGRAD NE PAMTI! Razdvajala ih Hitna, ZBOG OSVETE se udarali do besvesti!

Poslednji obračun se desio usred dana na Novom Beogradu, kada je jedna grupa sačekala drugu grupu usred dana kada su se vraćali iz škole oko 14.30. Nastala je makljaža u kojoj je povređeno pet osoba
Objavljeno: 09:23h

Masovna tuča koja se pre dva dana desila na Novom Beogradu, na livadi ispred jedne kompanije samo je jedna u nizu vesti brutalnih obračunavanja mladih ljudi u glavnom gradu u kojima se ne biraju sredstva za razračunavanje, pa se koriste i noževi, palice, bokseri, slomljene flaše i ostala oruđa koja mogu veoma teško da povrede i obogalje ostale učesnike u tuči.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Ovih grupnih tuča se sećamo sa početka devedesetih, i podsećaju na najgore razdoblje kroz koji je naša zemlja prošla u novijoj istoriji, a glavno obležje su pored nasilja bila i ogromna inflacija, kao i opšta nemaština.

Ovaj poslednji obračun se desio usred dana na Novom Beogradu, kada je jedna grupa sačekala drugu grupu u blizini jedne kompanije oko 14 časova. Nastala je makljaža u kojoj je povređeno pet osoba, a nezvanično se saznaje da je tuča trajala sve do dolaska intervente patrole MUP-a Srbije.

foto: Marina Lopičić

Nada Macura, portparol Hitne pomoći navodi da je odmah po pozivu poslata dežurna ekipa na lice mesta. Ona je saopštila i da su zbog sigurnosti, povređene razdvajali kada su im pružali pomoć.

- U Urgentni centar su prebačene četiri osobe, dok je jedna osoba prebačena u KBC "Zemun". Kako bi maloletnike razdvojili jednog su prebacili u kancelariju MUP-a na Buvljaku, a drugog u školu - rekla je Macura.

Prema nezvaničnim podacima, u obračunu je učestvovalo više desetina maloletnika, jedna grupa iz Zemuna, druga sa Novog Beograda. Navodno uzrok tuče je osveta, jer je jedan pripadnik grupe pretučen dan pre toga.

Iz policije su naveli da se intenzivno radi na rasvetljavanju svih okolnosti tuče, i da su uzete izjave od svih aktera u ovom incidentu.

BONUS VIDEO:

Masovna tuča srednjoškoloca u Zaječaru: Mlatio ko koga stigne!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.