SMRT PRODAVCA LUBENICA PROĆI ĆE NEKAŽNJENO?! Njegova supruga otkriva činjenicu zbog koje ćete zanemeti!
Foto: Dragan Kadić

ko je odgovOran?

SMRT PRODAVCA LUBENICA PROĆI ĆE NEKAŽNJENO?! Njegova supruga otkriva činjenicu zbog koje ćete zanemeti!

Ovaj incident je Srbiju digao na noge, ali sada su porodicu preminulog zaboravili svi... Čak i pravda!

Objavljeno: 22:28h
Milica Božinović

Krajem juna prošle godine, Vlada Marinković preminuo je na Vidikovačkoj pijaci, na svom radnom mestu nakon rasprave sa pripadnicima Komunalne policije.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Iznenadna smrt nastupila je zbog infarkta koji je izazvala svađa sa komunalnim policajcem Goranom Bjelopavlićem.

Prema rečima Vladine porodice, ali i ostalih prodavaca koji su se tu zatekli, Bjelopavlić je u društvu kolege legitimisao Marinkovića, a zatim su počeli da ga maltertiraju, iako im je više puta naglasio da je imao dva srčana udara!

Komunalci se ponovo bahate: Prodavcu iz Kosovske oduzeli sve što ima, doveli ga do suza! (FOTO)

"Čuvari (komunalnog) zakona" uspeli su da izazovu i treći infarkt koji je za Vladu bio koban. Njegova supruga, ćerka, prijatelji i kolege bili su u šoku i sa velikom tugom su podneli Vladinu smrt.

foto: Milica Božinović

Ovaj incident digao je Srbiju na noge. U više navrata obratio se i gradonačelnik Beograda Siniša Mali, koji je rekao da nikada nije i da neće tolerisati nasilničko ponašanje ljudi u uniformama, ali i da je važno da se sacekaju rezultati ove istrage.

Komunalci u novoj akciji maltretiranja građana: Studenti Filološkog besni zbog ove scene (FOTO)

Međutim, od tih "rezultata" i dalje nema ništa!

Ljiljana, supruga preminulog Vlade, u razgovoru za naš portal otvorila je dušu i progovorila o svemu što se dešavalo nakon tragičnog događaja.

Bahati komunalac imao žrtvu i pre prodavca lubenica, pretio na Fejsu: Gospođo, okačiću te na klimu! (FOTO)

Prema njenim rečima, obdukcioni nalaz stigao je na njhovu adresu tek krajem novembra 2016. godine (čisto radi podsećanja, Marinković je preminuo 29. jula) sa jednom jedninom rečenicom:

"Preminuo zbog bolesti srca"

foto: PUBLIC

- A šta je izazvalo da srce stane? Čula sam da je taj policajac vraćen na posao. Pokušala sam sa advokatom sve, na sve načine, ali ništa. Javni tužilac ne želi da podnese tužbu jer kaže da nema osnova. Jedino uvažavaju obdukcioni nalaz, koji sam čekala mesecima, a svedoci, fotografije i video zapisi ih ne zanimaju - priča Ljiljana za Espreso.

Espreso na Vidikovačkoj pijaci: Komunalci su se nad Vladom iživljavali do smrti! (FOTO)

Kako kaže, trenutno ne radi na pijaci gde je prodavala sa suprugom, zbog zime, ali i tuge koja je okovala nakon gubitka supruga, a život nije ništa lakši, baš suprotno!

- Ne radim na pijaci, živim od onoga što smo zaradili, ali i ćerka radi da bi pomogla jer zna kakva je situacija.

foto: Milica Božinović

Iako skrhana bolom i povređena jer pravda i dalje nije ugledala svetlost dana, Ljiljana neće odustati. Nastaviće da se bori i sve istera na čistac, za svog supruga, svoju porodicu.

To je ta njuška: Ovo je komunalac koji je maltretirao prodavca lubenica do smrti! (FOTO)

Naš portal pokušao je da dobije sagovornika iz Komunalne policije koji bi nam dao informaciju u vezi sa Bjelopavlićem i time da li je vraćen na posao ili ne, ali bezuspešno. Jedini odogovr koji je smo dobili je da "trenutno nema osobe koja bi mogla da nam odgovori na to pitanje".

Tragedija Vladana Marinkovića izazvala je oštru reakciju građana Srbije, koji uglavnom traže isto - osudu komunalnog policajca koji ga je maltretirao.

Komunalne sisice 5: Iživljavanjima nema kraja, sad hapse prodavačicu lubenica! (VIDEO)

A, iako je od nadležnih obećano da će se ispitati slučaj smrti prodavca, preduzeti mere i o svemu obavestiti javnost, to se nije dogodilo.

(M. B.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.