Nikodijević: Ne mogu pahulje u letu da se hvataju!
Foto: Beoinfo

HIT DANA!

Nikodijević: Ne mogu pahulje u letu da se hvataju!

"Čim padavine stanu, očistićemo bljuzgavicu i saobraćaj će biti normalizovan", rekao je on
Objavljeno: 10:39h

Predsednik skupštine Beograda Nikola Nikodijević kaže da je situacija sa saobraćajem kakva je bila u prestonici jutros uobičajena kada sneg pada 20h neprekidno.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

"Iste probleme imaju i drugi veliki, bogatiji gradovi, imaju ih i Njujork i Berlin, imamo ih i mi. Još niko nije smislio sistem da hvata pahulje u letu", rekao je Nikodijević.

Kako je rekao, važno je da na kolovozu nema poledice, a zastoji nastaju zbog bljuzgavice koja se stvara usled stalnih padavina. "Čim padavine stanu, očistićemo bljuzgavicu i saobraćaj će biti normalizovan", rekao je on.

foto: Beoinfo

Sve toplane rade normalno, dodao je Nikodijević, ali je naveo da ima problema sa pucanjem vodovodnih cevi, koje rešavaju ekipe "Vodovoda". "Ove godine sledi zamena 70 kilometara cevi u gradu. Da je neko svake godine ulagao u obnovu 70 km infrastrukture, danas ne bismo imali taj problem. Mi od njega ne bežimo, već očekujemo da ga rešimo", zaključio je Nikodijević. Saobraćaj u Beogradu je zbog snega bio veoma otežan tokom jutarnjeg špica, a gradonačelnik Siniša Mali je rekao da će do večeri, nakon što prestanu padavine, sve ulice biti raščišćene.

(Espreso.co.rs / B92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.