Inspektori krenuli u kontrolu: Ako ne očistite sneg ispred kapije PLATIĆETE VEOMA VISOKU KAZNU!
Foto: Beoinfo

Krenuli u akciju

Inspektori krenuli u kontrolu: Ako ne očistite sneg ispred kapije PLATIĆETE VEOMA VISOKU KAZNU!

Ukoliko ne uklanjaju sneg i led sa površina kazne su 50.000 dinara za pravno lice i 5.000 dinara za odgovorno lice u pravnom licu, 25.000 dinara za preduzetnika, kao i 5.000 dinara za fizičko lice
Objavljeno:

Sve inspekcije Sekretarijata za inspekcijske poslove angažovane su na kontroli uklanjanja snega i leda sa javnih i površina u javnom korišćenju, kao i ledenica sa isturenih delova zgrada, saopštavaju iz Sekretarijata za inspekcijske poslove. Kontrola se vrši po prioritetima koji su određeni operativnim planom. Kontrolu obavljaju i komunalne inspekcije gradskih opština.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

- Inspektori Sekretarijata za inspekcijske poslove u toku jučerašnjeg dana kontrolisali su 19 javnih parkirališta, očišćenost trotoara na području opština Vračar, Stari grad, Savski venac, Palilula i Zvezdara, kontrolisali trgove, platoe, staze i trotoare oko javnih zelenih površina na području opština Vračar, Stari grad, Savski venac, Palilula, Zvezdara, Čukarica, Novi Beograd i Zemun. Kontrolisali su i čišćenje snega oko zdravstvenih ustanova, obišli su sedam domova zdravlja i devet bolnica, klinika i instituta na području opština Voždovac, Vračar, Novi Beograd, Palilula, Rakovica, Stari grad i Čukarica, kao i uklanjanje snežnih nanosa sa platoa i trotoara ispred 27 maloprodajnih objekata velikih trgovačkih lanaca na teritoriji opština Voždovac, Zemun, Novi Beograd i Zvezdara. Kontrolisane površine su uglavnom bile očišćene, a gde nisu, inspektori su opominjali. Nisu primenjivane represivne mere - stoji u ovom obaveštenju.

foto: Filip Plavčić

U saopštenju se kaže da su Odlukom o komunalnom redu propisane kazne kako za fizička tako i za pravna lica ukoliko ne uklanjaju sneg i led sa površina za koje su navedenom odlukom obavezani i to: 50.000 dinara za pravno lice i 5.000 dinara za odgovorno lice u pravnom licu, 25.000 dinara za preduzetnika, kao i 5.000 dinara za fizičko lice.

(Espreso.co.rs / Beoinfo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.