Petoro povređeno u udesima, autobus udario u banderu
Foto: Printscreen / Instagram / mihailo.ponjavic

izveštaj iz Hitne pomoći

Petoro povređeno u udesima, autobus udario u banderu

U udesu jutros oko 6.00 časova na raskrsnici ulica Stevana Filipovića i Lole Ribara u Železniku lakše su povređene tri osobe, rekla je portparolka te službe Nada Macura
Objavljeno:

U dve saobraćajne nezgode koje su se tokom noći dogodile u Beogradu lakše je povređeno pet osoba, rečeno je u Hitnoj pomoći.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

U udesu jutros oko 6.00 časova na raskrsnici ulica Stevana Filipovića i Lole Ribara u Železniku lakše su povređene tri osobe, rekla je portparolka te službe Nada Macura rekla je agenciji Beta.

Prema njenim rečima su dva muškarca stara 40 i 29 godina prevežena su u Urgentni centar pošto su lakše povređeni kada je u 22.47 u Ulici Ljutice Bogdana autobus udario u banderu. Ekipe Hitne pomoći obavile su tokom noći 102 intervencije, od kojih 20 na javnom mestu, a pomoć lekara tražili su svi hronični bolesnici.

Danas dežuraju zdravstvene ustanove KBC Zemun, KBC"Dragiša Mišović", Institut za majku i dete i Vojnomedicinska akademija. Prema izveštaju Hitne pomoći u Beogradu su se tokom jučerašnjeg dana dogodila dva udesa u kojima su zabeležene lakše povrede, a lekari hitne službe obavili su 160 intervencija, od kojih 38 na javnom mestu.

(Espreso.co.rs / Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.