U tri saobraćajne nesreće u Beogradu povređene četiri osobe!
Foto: Marina Lopičić

izveštaj iz Hitne pomoći

U tri saobraćajne nesreće u Beogradu povređene četiri osobe!

Beogradska Hitna pomoć tokom noći obavila 121 intervenciju, a da su pomoć najčešće tražili astmatičari, srčani i neurološki pacijenti i oni koji pate od povišenog krvnog pritiska
Objavljeno:

U tri saobraćajne nesreće u Beogradu povređene su četiri osobe, rekla je jutros agenciji Beta portparolka Hitne pomoći Nada Macura.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja! Ona je kazala da u tim saobraćajnim nesrećama sinoć nijedna osoba nije bila teže povređena. U nesreći koja se dogodila oko 19.40 na Bulevaru Mihajla Pupina, na skretanju ka Ušću, povređen je mladić (17). Muškarac (35) povređen je u udesu koji se oko 20.45 dogodio u Ustaničkoj ulici. Dve osobe muškarac (43) i žena (44) povređeni su u saobraćajnoj nesreći koja se oko 21.00 dogodila na auto-putu Niš-Beograd u blizini Bubanj Potoka. Macura je kazala da je beogradska Hitna pomoć tokom noći obavila 121 intervenciju, a da su pomoć najčešće tražili astmatičari, srčani i neurološki pacijenti i oni koji pate od povišenog krvnog pritiska. Ona je dodala da se osobe sa povišenom temperaturom sada manje obraćaju Hitnoj pomoći. (Espreso.co.rs / Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.