MOJA JE GREŠKA, U PRAVU STE! Šapić se izvinio zbog reprize dočeka na NBG! (FOTO)
Foto: Facebook / Aleksandar Šapić

ljudski

MOJA JE GREŠKA, U PRAVU STE! Šapić se izvinio zbog reprize dočeka na NBG! (FOTO)

- Moram priznati da je čovek potpuno u pravu i da kako njemu, tako i svim Novobeograđanima koji žive u blizini Merkatora, želim ovom prilikom da se javno izvinim - napisao je Šapić
Objavljeno:

Ispred Merkatora na Novom Beogradu prvi put je organizovan doček Nove godine, ali i koncert za "reprizu" 1. januara, na kom je nastupio sastav "Beogradski sindikat". No, to se nije svima dopalo, pa se oglasio i predsednik novobeogradske opštine:

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

- Pročitao sam danas pismo jednog našeg komšije, Novobeograđanina, koji se žalio na koncert koji se održao 1. januara uveče, a organizovala ga je opština Novi Beograd.

Čovek je naveo da dobar deo ljudi koji živi u tom kraju nije mogao da provede mirno prvo novogodišnje veče i da nismo trebali "reprizu dočeka" da organizujemo na toj lokaciji, jer jedno je novogodišnja noć, a drugo, dan posle, to jest veče posle.

Moram priznati da je čovek potpuno u pravu i da kako njemu, tako i svim Novobeograđanima koji žive u blizini Merkatora, želim ovom prilikom da se javno izvinim. Moja je greška, jednostavno sam prevideo i sad mi je jako žao, da sigurno veliki broj ljudi, 1. januar želi da provede u mirnoj atmosferi pordičnog doma - napisao je prvi čovek Novog Beograda na Fejsbuku.

Pogledajte njegov status u celosti

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.