Pratite proslavu Nove godine na beogradskim trgovima UŽIVO NA ESPRESU! (LIVESTREAM)
Foto: Beta

direktan prenos

Pratite proslavu Nove godine na beogradskim trgovima UŽIVO NA ESPRESU! (LIVESTREAM)

Mnogi se uveliko spremaju za doček dok ovo čitaju, neki i dalje razmišljaju kuda da se zapute, a za one koji su se odlučili na mirniju varijantu, spremili smo direktan prenos dočeka Nove godine putem našeg lajvstrima
Objavljeno: 21:31h

Opraštamo se od turbulentne 2016. godine, svako na svoj način i po svojoj meri. Bez obzira da li vam je žao što se završila ili jedva čekate da prođe, red je da je ispratite.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Opet, vaš je izbor da li ćete godinu koja ostaje za vama, ispratiti u velikom društvu, na nekom od trgova ili, mirno, kod kuće u porodičnoj atmosferi.

Kako god to bilo, kada zakoračite u novu godinu koja dolazi biće to prilika za nove odluke, nov početak i stavljanje tačke na sve ono što se dogodilo u protekloj.

foto: News1

Mnogi se uveliko spremaju za doček dok ovo čitaju, neki i dalje razmišljaju kuda da se zapute, a za one koji su se odlučili na mirniju varijantu, spremili smo direktan prenos dočeka Nove godine putem našeg livestream-a.

foto: News1

Ponuda je, kao i uvek, prilično raznolika. Od di džejeva, preko elegantnih večera, do već poznatog dočeka ispred Narodne skupštine. Tamo će veliki broj ljudi, koji se polako okuplja, kao i tradicionalne goste iz regiona i inostranstva, zabavljati "Plavi orkestar" i "Bajaga i instruktori".

foto: Dragana Udovičić

Stoga, ako vam se uživa u zvuku oprobanih pop - rok majstora, a nije vam baš do gužve, zavalite se i započnite odbrojavanje, uz naš lajvstrim.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.