ULICA OTVORENOG SRCA NA NBG: Kupujte crvene nosiće, prihod ide u HUMANITARNE svrhe!
Foto: Beta

budi human

ULICA OTVORENOG SRCA NA NBG: Kupujte crvene nosiće, prihod ide u HUMANITARNE svrhe!

Kao i svake godine, biće postavljeni i mnogobrojni štandovi prodajnog karaktera, a prodaja će biti i humanitarnog karaktera jer će svi građani koji dođu na novobeogradsku “Ulicu otvorenog srca” moći da kupe dobro poznate crvene nosiće
Objavljeno:

Prvog januara na platou ispred TC Merkator u Bulevaru Zorana Đinđića biće održana novobeogradska “Ulica otvorenog srca” sa početkom u 10 časova.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

- U želji da najmlađim sugrađanima i njihovim roditeljima poželimo srećan i uspešan početak Nove godine organizovali smo bogat muzičko-scenski i kulturni program u trajanju od četiri sata - kažu iz opštine Novi Beograd.

foto: Beta

Mališane će zabavljati mađioničari i mnogi drugi kostimirani animatori, koji će ih trikovima uvesti u svet magije. Tokom višečasovnog zabavnog programa na centralnoj bini “Ulice otvorenog srca” publici će se predstaviti dečje lutkarsko pozorište “Pinokio” sa predstavama, dečji horovi, kulturno-umetnička društva, dečji muzički bendovi i mnogi drugi umetnici.

Kao i svake godine, biće postavljeni i mnogobrojni štandovi prodajnog karaktera, a prodaja će biti i humanitarnog karaktera jer će svi građani koji dođu na novobeogradsku “Ulicu otvorenog srca” moći da kupe dobro poznate crvene nosiće. Sav prihod od prodatih klovnovskih nosića namenjen je korisnicima Humanitarne fondacije “Budi human”.

foto: Beta

Učescnici ovogodišnje novobeogradske “Ulice otvorenog srca”, takođe, biće i učenici osnovnih novobeogradskih škola.

Novobeogradska “Ulica otvorenog srca” tradicionalno je najposećenija manifestacija koju Novobeograđani, iz godine u godinu, sa radošću oplemenjuju.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.