U tri saobraćajne nesreće troje povređeno, veliki broj poziva zbog virusa i temperature!
Foto: Nebojša Mandić

izveštaj iz Hitne pomoći

U tri saobraćajne nesreće troje povređeno, veliki broj poziva zbog virusa i temperature!

U toku noći Hitna pomoć je intervenisala 139 puta, od čega 18 na javnom mestu, rekla je Macura i dodala da su se toj službi pacijenti najčešće javljali žaleći se na visku temperaturu, kao i da je obim posla povećan za 50 odsto
Objavljeno: 07:36h

U tri saobraćajne nesreće koje su se u toku noći desile u Beogradu povređene su tri osobe, izjavila je danas portparolka Hitne pomoći Nada Macura.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Ona je agenciji Tanjug kazala da se u 6:30 dogodila saobraćajna nesreća na Zelenom vencu, preko puta restorana Mekdonalds, kada je starijeg muškarca udario kombi, ali nije bilo podataka o težini povreda koje je zadobio. "U 21:46 u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na obilaznici kod Pančevačkog mosta, u smeru ka Zemunu, povređen je muškarac (50) koji je sa povredama glave i ortopedskim povredama prebačen u Urgentni centar", rekla je Macura. U 20:40 sati u ulici cara Dušana na Dorćolu povređena je muška osoba koja je zadobila lakše povrede i zbrinuta je na licu mesta. U toku noći Hitna pomoć je intervenisala 139 puta, od čega 18 na javnom mestu, rekla je Macura i dodala da su se toj službi pacijenti najčešće javljali žaleći se na visku temperaturu, kao i da je obim posla povećan za 50 odsto.

(Espreso.co.rs / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.