CRVENI NOSIĆI I HUMANITARNA POMOĆ: Posetite Ulicu otvorenog srca! (FOTO)
Foto: Fonet

divna fešta!

CRVENI NOSIĆI I HUMANITARNA POMOĆ: Posetite Ulicu otvorenog srca! (FOTO)

1. januara 2017. godne obucite svoju najcrveniju odeću, stavite crveni nos na radost našoj deci i pridružite se Ulici otvorenog srca!
Objavljeno:

"Ulica otvorenog srca“, koja se tradicionalno svakog 1. januara održava u Svetogorskoj i Makedonskoj ulici, a od prošle godine i u Skadarliji, jedna je od manifestacija koja je odavno prevazišla okvire Beograda i postala prepoznatljiv brend koji promoviše najhumanije vrednosti našeg glavnog grada.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

foto: Beta Milan Obradović

Nastala je pre više od 45 godina u „Srpskoj kafani“ kada su glumci Ateljea 212 menjali uloge sa kelnerima i 1. januara služili goste. Iz ovog nesvakidašenjeg druženja nastao je praznik Beograda koji povezuje kulturu i privredu, radost, čaroliju i humanost. "Ulica otvorenog srca" je od 1988/89. ušla u kalendar najznačajnijih aktivnosti našeg glavnog grada, a organizuje je Grad Beograd, Turistička organizacija Beograda, Gradska opština Stari grad, Radio Beograd 202 i Pozorište Atelje 212, a svake godine kroz nju prođe preko 100.000 ljudi!

Hajde da zabranimo sva veselja zbog bolesne dece! PRESTANITE VIŠE DA GLUMITE LAŽNE HUMANITARCE!

foto: Beta Milan Obradović

Muzičko- zabavni program će se izvoditi ispred Ateljea 212, Radio Beograda, Opštine Stari Grad i u Skadarliji. Kao i na Promenadi otvorenog srca i prvi put ove godine na opštini Savski venac ispred Muzeja istorije Jugoslavije, kao i u mnogim beogradskim opštinama. Uz pesmu, muziku, ulične zabavljače, žonglere, akrobate, mađioničare, pozorišne umetnike i brojne atrakcije, svi će moći da se priključe humanitarnoj akciji i otpočnu 2017. godinu na najlepši način: pomažući onima kojima je pomoć najpotrebnija – našoj deci.

Osnovno obeležje ovogodišnje „Ulice otvorenog srca“ biće crveni nosići, čijom će se kupovinom sakupljati humanitarna pomoć. Svi koji budu nosili crvene nosiće podržaće decu iz Zavoda za vaspitanje dece i omladine – prihvatilište i prihvatna stanica, Beograd. Na taj način simbolično ćemo poslati poruke ljubavi i solidarnosti sa željom da sva deca kojoj je neophodna naša pomoć, naš naš zagrljaj, razumevanje i toplina – žive bezbrižno.

Zato Vas pozivamo da 1. januara 2017. godne obučete svoju najcrveniju odeću, stavite crveni nos na radost našoj deci i da nam se pridružite na Ulici otvorenog srca!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.