Otvorena Beogradska zimska magija na Savi! (FOTO)
Foto: Beoinfo

prelepo!

Otvorena Beogradska zimska magija na Savi! (FOTO)

Beogradska zimska magija otvorena je večeras na Savapromenadi. Na otvaranju je pevao Dečji hor RTS, nastupali su i klovnovi, Dada Mraz, koji je delio paketiće, a otvoreno je i klizalište
Objavljeno:

Beogradska zimska magija (Belgrade winter magic) otvorena je večeras na Savapromenadi, saopštila je uprava grada.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja! Na otvaranju je pevao Dečji hor Radio-televizije Srbije, nastupali su i klovnovi, Deda Mraz, koji je delio paketiće, a otvoreno je i klizalište.

foto: Beoinfo

Zimska magija trajaće naredna dva meseca, a deca će moći da idu na klizalište, igraju se u scenografiji zamka i gledaju predstave na pozornici na Savskoj promenadi.

foto: Beoinfo

Gradonačelnik Beograda Siniša Mali rekao je da se grad potrudio da "novogodišnji praznici budu organizovaniji nego ikada, s nikada većim brojem događaja, manifestacijama i aktivnostima koje mogu da zaokupe ljude".

foto: Filip Plavčić

PRAVI DEDA MRAZ, A ŽIVI U SRBIJI: Posetio je 9 duša koje žive u mraku i doneo im radost! (FOTO) "Otvoren je Tašmajdan, Trg Nikole Pašića,Trg bajki, imamo tri noći novogodišnjih koncerata za Novu godinu i očekujem rekordan broj posetilaca u Beogradu", rekao je Mali.

foto: Beoinfo

Upitan da li će se Beograd pridružiti humanitarnoj akciji u kojoj se otkazuju dočeke Nove godine na trgovima, a novac namenjen izvođačima da bolesnoj deci, Mali je rekao da misli da je to "sjajna akcija" i da će Beograd pomoći onima kojima je pomoć najpotrebnija i da će grad pokloniti dva miliona dinara.

"Svakako ćemo deo prihoda od novogodišnjih praznika pokloniti Roditeljskoj kući za decu obolelu od raka 'Zvončica'. Pomoći ćemo i udruženju 'Debra' koja okuplja 'decu leptire'. Deo prihoda će ići ovim udruženjima, a sa druge strane nastavićemo da ulažemo u novogodišnje dočeke jer je to povezano, i koliko zaradimo, toliko ćemo i moći da ulažemo u autobuse, vrtiće, humanitarne akcije", rekao je Mali. On je dodao da će nastojati da svaka gradska manifestacija ili ona gde je on pokrovitelj deo svojih prihoda izdvaja u humanitarne svrhe.

(Espreso.co.rs / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.