TRADICIONALNA MANIFESTACIJA: Hajde da se sretnemo!
Ilustracija, Foto: Promo

raznovrsni program

TRADICIONALNA MANIFESTACIJA: Hajde da se sretnemo!

Jevremovim defileom u kojem će učestvovati deca iz PU Dečiji dani, sportisti lokalnih sportskih klubova, ali i glumci, volonteri i kućni ljubimci biće otvorena dvanaesta po redu „Jevremova ulica susreta“

Objavljeno:

Tradicionalna manifestacija „Jevremova ulica susreta“ posle dve godine pauze održaće se u nedelju 17. aprila sa početkom od 10 časova. Svi sugrađani koji tog dana dođu u Jevremovu, u potezu od Višnjićeve ulice do Ulice knjeginje Ljubice, imaće priliku da uživaju u raznovrsnom programu.

Jevremovim defileom u kojem će učestvovati deca iz PU Dečiji dani, sportisti lokalnih sportskih klubova, ali i glumci, volonteri i kućni ljubimci biće otvorena dvanaesta po redu „Jevremova ulica susreta“.

U sklopu ove manifestacije, koja se tradicionalno održa na opštinsku slavu Cveti, biće organizovan koncert hora Čarolije i Sergeja Ćetkovića zatim muzički nastupi solistkinje Anđele Ninković i „Katarina Savić“ tria. U poslepodnevnim časovima na platou ispred UK Parobrod očekuje vas i nastup mladih polaznika „DJ Academy Perfect pitch“.

Prateći program „Jevremove ulice susreta“ čini prodajni bazar na kojem će učestvovati preko 70 izlagača iz Beograda, te je upravo ovo pravo mesto na kojem možete kupiti uskršnje poklone za sebe i vama voljene osobe. Najmlađe sugrađane čekaju kreativne radionice u muzeju Vuka i Dositeja i na platou ispred UK Parobrod, ali i druženje sa nadaleko poznatim patrolnim šapama koje će ovog puta zajedno sa mališanima reciklirati plastiku u sklopu punkta JKP Gradska čistoća.

Vrata svog doma ove godine otvoriće i „Dom porodice Pavlović“ koji predstavlja dragulj kulturnog nasleđa ove jedne od najlepših ulica u Beogradu.

Od samog osnivanja, 2009. godine, svaka manifestacija bila je društveno angažovana pa je tako ove godine jedan od osnovnih ciljeva prikupljanje novčanih sredstava za osnivanje još jedne roditeljske kuće koju će koristiti onkološki pacijenti u okviru udruženja NURDOR. Vidimo se u nedelju!

(Espreso / Promo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.