EVO ZAŠTO NEKE ŽENE PRERANO OSTARE I IZGLEDAJU I DO DECENIJU STARIJE: Bolje SPREČITI nego LEČITI
Ilustracija, Foto: Printscreen/Instagram/spoletorentals

morate znati!

EVO ZAŠTO NEKE ŽENE PRERANO OSTARE I IZGLEDAJU I DO DECENIJU STARIJE: Bolje SPREČITI nego LEČITI

Evo zašte neke žene izgledaju starine i do deceniju

Objavljeno:

Evo nekih razloga zbog kojih žene izgledaju starije nego što jesu:

1.Fizički rad i rad u teškim uslovima takođe mogže biti okidač manje energije, bora na licu, oštećene kože i smanjenje vitalnosti.

2. „Laki“ rad Zanimljivo je da se prilikom procene težine posla obično s prezirom govori o takozvanom „lakom“ poslu. Čini se, šta, na primer, radi pisac ili bloger? Seo sam, razmislio o tome i napisao. Šta šef radi u svojoj kancelariji? Sedenje unazad na stolici 14 sati je takođe ogromno, kolosalno opterećenje za kičmu i sve sisteme organa. Takođe, stres koji nosi odgovornost i autoritet mogu da se jednako odraze na način na koji starimo.

Starost, Starci, Trčanje
foto: Profimedia

3. Gubitak genetske lutrije Neke žene brže, a neke sporije stare, a mnoge za to zaslugu pripisuju genetici. Genetika je lutrija, zavisi od vaše sreće. I da, postoje ljudi koji dobiju na ovoj lutriji i zaista izgledaju mlađe od svojih godina. Ipak, genetika ne mora da bude presudna, jer promenom stila života i navika najviše se postiže.

4. Sukob sa željama, snovima i svrhom Generalno, žene koje rade ono što zaista žele i ostvaruju svoje snove izgledaju bolje, domornije i svežije od onih koji to ne rede. Zato se podsetite nekih starih hobija i snova o kojima ste maštali i uposlite svoje ruke, probudite kreativnsot.

Bonus video: Dermatolog Lana Ćirković i psiholog Bojana Šlajmer o opasnosti novog bjuti trenda

06:17

Dermatolog Lana Ćirković i psiholog Bojana Šlajmer o opasnosti novog bjuti trenda

(Espreso/Krstarica)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.