Na ovaj pod SPUCANE su silne pare, a koštao je SAMO 150$! Kako je to moguće? (FOTO)
Foto: Reddit/Tonya Tooners

neverovatan podni dizajn!

Na ovaj pod SPUCANE su silne pare, a koštao je SAMO 150$! Kako je to moguće? (FOTO)

Ukoliko gledate izdaleka, nećete shvatiti da se radi o kovanicama. Njena posvećenost detaljima i kreativnim šemama daje im izgled pločica
Objavljeno:

Mnogi ljudi smatraju da peni nije vredan vremena koje je potrebno da bi se pokupio sa poda, ali za entuzijastkinju Tonju Tuners to izgleda nije slučaj.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Nakon što je prikupila i sortirala čak 13.000 penija (oko 150 dolara), Tonja ih je aranžirala u fantastičan podni dizajn u svom domu.

Bio je NATUŽNIJI MAČAK NA SVETU, a onda se desio TOTALNI OBRT! (FOTO)

Ukoliko gledate izdaleka, nećete shvatiti da se radi o ovim kovanicama. Njena posvećenost detaljima i kreativnim šemama daje im izgled pločica.

foto: Reddit/Tonya Tooners

Izrada ovog projekta je bila dosadna i zahtevala je otprilike dva meseca, ali Tonja ni u jednom trenutku nije želela da odustane od svoje ideje.

- Počela sam od merenja površine i traženja centra, kaže ova devojka.

Nakon toga, Tonja je povukla osu i počela sa lepljenjem novčića u oblik dijamanta, koristeći se različitom bojom penija kako bi proizvela vizuelni kontrast.

Pored penija, Tonja iskoristila 10 boca lepka, a nakon čitavog procesa iskoristila je epoksi smolu kako bi očvrsnula proizvod.

Ipak, ređanje penija se ispostavilo kao najteži posao, a iako joj je trebalo nekoliko nedelja da završi ovaj briljantan dizajn, izgled poda sada pokazuje da je vredelo.

Pogledajte kako je tekla izrada ovog neverovatnog projekta!

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.