Pola čovek pola balon! Brazilac na bizaran način dobio bicepse od 60 cm! (FOTO) (VIDEO)
Foto: Profimedia

ŽELI DA BUDE POZNAT i veliki

Pola čovek pola balon! Brazilac na bizaran način dobio bicepse od 60 cm! (FOTO) (VIDEO)

Halk je upozoren da će imati ozbiljne posledice ukoliko nastavi sa ovim opasnim injekcijama, a samo jedna od stvari koja može da ga zadesi je amputacija
Objavljeno: 13:42h

Poznat je kao Hi-Men i Halk na ulicama Sao Paula, a zapravo je samo građevinski radnik. Ipak, Valdir Segato (48) je neko o kome priča ceo svet, jer njegovo telo nadmašuje većinu bodibildera.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Poznato je da oni koriste steroide kako bi im mišići bili još veći, ali on je došao na potpuno drugačiju ideju. Ubrizgavanjem ulja u mišiće on je dobio ogromne bicepse od gotvo 60 santimetara.

Gledajte na sopstvenu odgovornost: Kako izgleda pacijent zaražen besnilom? (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Pre pet godina Valdir je započeo bolno ubrizgavanje sintol injekcija, a sada želi da postane još veći, a inspiracija su mu Halk i Arnold Švarceneger. Veoma je ponosan na činjenicu da je na ulicama poznat kao "čudovište".

Kao mladić bio je izrazito mršav, a kako se upustio u život prepuno droge sve više je gubio na kilaži.

- Upustio sam se u pogrešan život, a kada se droga uplete prosto ne jedete - rekao je Segato.

Nakon što je ostavio drogu krenuo je u teretanu i počeo naporno da trenira, ali njegova želja su uvek bili ekstremni rezultati.

U teretani su mu ponudili sintol, a zbog svoje prirode brzo se navukao i počeo redovno da ga ubrizgava u mišiće ramena, grudi i bicepsa.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.