Spavala sam sa 400 muškaraca: Troši verenikovu lovu kada ostane bez svoje, a na operacije je dala...(FOTO)
Foto: Facebook / Janey Christina Farrell

RASIPANJE

Spavala sam sa 400 muškaraca: Troši verenikovu lovu kada ostane bez svoje, a na operacije je dala...(FOTO)

Džejni Farel priznaje da ima problem. Voli da troši novac i to je njena jedina opsesija, tačnije ona je klasična šopingholičarka
Objavljeno:

Džejni je priznala za Dejli mejl da potroši preko 36 hiljada funti godišnje na luksuzna dobra. Od ukupne svote potrošenog novca na godišnjem nivou, 11 hiljada je investirala na tretmane ulepšavanja.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Kako je objasnila – ne može da se suzdrži kada su u pitanju kupovina garderobe i fileri za usne. Ona smatra da se ovakav odnos prema potrošnji dogodio zbog trauma iz detinjistva i maltretiranja u školi, a onda je našla sreću u kupovini.

Majka troje dece živi u Njukeslu i zarađuje tako što prodaje dizajnirane torbe koje je prethodno nosila. Ostatak novca dobija od svog verenika Rosa, bivši vojnik, koji zarađuje preko 100.000 funti godišnje kao inženjer u jednoj firmi.

Šopingholičarka je upoznala svog verenika na sajtu za upoznavanje ljudi i jedno drugom su priznali da su spavali sa preko 400 ljudi, svako ponaosob.

Džejni luksuzan život predstavlja svojim pratiocima na društvenim mrežama. - Kupovina je moj talenat. Posle nje se osećam fantastično. Idem u kupovinu jednom nedeljno i jedva čekam da dođem kući sve da isprobam - kazala je Džejni.

Ona je dodala da joj je isto tako bitno da dobro izgleda. - Kad se probudim, našminkam se i imam osećaj da sam uspela - dodaje ona.

(Espreso.co.rs / DailyMail)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.