Bili su u braku 62 godine, a onda su ih razdvojili: Njihova priča koja će vam naterati suze na oči! (FOTO)
Foto: Facebook

A NEEEE :(

Bili su u braku 62 godine, a onda su ih razdvojili: Njihova priča koja će vam naterati suze na oči! (FOTO)

- Najtužnija fotografija koja sam ikad zabeležila - stavila je unuka Ešli u opis i zamolila sve svoje prijatelje da pomognu njenoj baki i deki
Objavljeno:

Fotografija para iz Kanade koji ne može da sakrije suze jer su ih razdvojili nakon 62 godine braka proširila se internetom brzinom munje, a na njihove emocije niko nje ostao imun.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Volframa i Anitu Gotšalk, koji se nikad nisu razdvajali, deca su zbog narušenog zdravlja odlučila da smeste u starački dom, no zbog nedostatka mesta u staračkim domovima, sada su udaljeni na pola sata vožnje jedno od drugog. Fotografiju je na Fejsu objavila njihova unuka Ešli Bartik.

- Najtužnija fotografija koja sam ikad zabeležila - stavila je Ešli u opis i zamolila sve svoje prijatelje da pomognu njenoj baki i deki u ovoj situaciji ako je to ikako moguće.

Banda penzosa opljačkala 18,5 miliona evra: Pogledajte šta im se desilo! (FOTO)

Pored svega, njen deka je počeo da pati od demencije, pa bi sećanja na njegovu suprugu uskoro mogla da izblede ako se ne nađu opet na istom mestu. Deca i unuci za to vreme se trude da im omoguće susrete nekoliko puta nedeljno.

(Espreso.co.rs / Jutarnji)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.