POSTAVILA JE KAMERU KAKO BI SAZNALA ŠTA RADE NJENI LJUBIMCI KADA SU SAMI: Ono što je videla nikako nije očekivala!
Vlasnica mačke Kelvina i psa Džul silno je želela da sazna šta njeni ljubimci rade dok ona nije kod kuće, Foto: Instagram

preslatko!

POSTAVILA JE KAMERU KAKO BI SAZNALA ŠTA RADE NJENI LJUBIMCI KADA SU SAMI: Ono što je videla nikako nije očekivala!

Ona je mislila da životinje upadaju u razne nevolje kada misle da ih ona ne vidi, ali na njeno veliko iznenađenje dočekala ju je drugačija slika

Objavljeno:

Vlasnica mačke Kelvina i psa Džul silno je želela da sazna šta njeni ljubimci rade dok ona nije kod kuće, te je odlučila da postavi kameru.

Ona je mislila da životinje upadaju u razne nevolje kada misle da ih ona ne vidi, ali na njeno veliko iznenađenje dočekala ju je drugačija slika.

Žena je sa oduševljenjem podelila na Instagramu snimak na kome se njena mačka i pas maze dok sede na krevetu.

MAČKA INICIRA MAŽENJE

Džul je, kako se vidi na snimku, prilično sramežljiva, ali zato maca nema ni malo srama i svaki puta upravo on započinje s maženjem. Prvo se glavom zabija, a onda se počinje da traži savršeno mesto za dremanje.

“Mačak se zove Kelvin i ima oko četiri godine. Njega smo uzeli osam meseci nakon što smo udomili Džul. Zbog ugla iz kog ga je snimila kamera, on izgleda ogromno ali zapravo ima samo pet kilograma. - objasnila je vlasnica.

Prenos uživo iz njenog doma stalno je upaljen na njenom računaru, na poslu pogleda kamere, kada god joj nedostaju ljubimci.

- Tokom nedelje, kada smo svi na poslu, njih dvoje se maze sve vreme. Retko to rade kada smo kod kuće”, otkrila je vlasnica, koja uz Kelvina i Džul ima još jednu crnu mačku, koju zove “mačkicom tame”, ali i još jednog psa kojeg je nazvala Tesla.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Telegram.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.