BANKA JOJ SLUČAJNO UPLATILA NA RAČUN 4 MILIONA EVRA: Sa tim NOVCEM je uradila nešto što je UŽASNULO SVET! (VIDEO)
Jedna studentkinja je preko noći postala milionerka, Foto: Printscreen/youtube

HIT

BANKA JOJ SLUČAJNO UPLATILA NA RAČUN 4 MILIONA EVRA: Sa tim NOVCEM je uradila nešto što je UŽASNULO SVET! (VIDEO)

Službenici zaposleni u ovoj banci grešku nisu primetili punih godinu dana

Objavljeno:

Jedna studentkinja je preko noći postala milionerka, kada joj je banka greškom na račun prebacila 4,3 miliona evra.

Kristina Džikstin Li (21) iz Malezije, koja živi i studira u Australiji, dobila je 4,3 miliona evra tako što je banka napravila tehničku grešku i prebacila joj novac. Službenici zaposleni u ovoj banci grešku nisu primetili punih godinu dana.

Umesto da obavesti banku o tome šta se dogodilo, ona je odlučila da novac zadrži i potroši ga. Prvo je iznajmila luksuzni penthaus u elitnom delu Sidneja. Potom je kupila skupocenu odeću poznatih dizajnera i najskuplje torbe, ne žaleći ni jednog trenutka, jer taj novac zapravo i nije bio njen.

Studentkinja je za nepunih godinu dana potrošila zapanjujućih 3,1 milion evra. Njen dečko Visent King tvrdi da nije imao pojma da se zabavlja sa milionerkom. Ona očigledno nije imala potrebu da podeli dobitak s njim. Međutim, ubrzo joj je bila potrebna njegova pomoć, kada je banka otkrila ovu grešku.

Naime, ona je završila u zatvoru, pa je odlučila da pozove momka ne bi li joj platio kauciju. Mladić je bio veoma iznenađen i odbio je da joj pomogne. U početku je mislio da joj roditelji daju novac za kupovinu luksuznih stvari, ali kada je otkrio o čemu se zapravo radio, odbio je da joj pomogne. Sudija i banka ovaj neobičan incident posmatraju kao pozajmicu koju devojka mora da vrati.

Zbog svega što se dogodilo, Kristina mora da se redovnojavlja u policiju čak dva puta dnevno, a uz to joj sledi i oduzimanje pasoša. Srećom, roditelji su odlučili da joj pomognu u otplati ovog višemilionskog duga. Ona je priznala da se roditeljima uopšte nije dopalo to što je toliko dugo ćutala o svemu, ali će joj ipak pomoći da reši ovaj problem.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/BKTVnews)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.