RASKINULI SU VERIDBU DAN PRED VENČANJE: Kada je saznala s kim joj se dopisuje verenik, mlada je pobesnela!
Besna mlada, Foto: Printscreen

hit rijaliti

RASKINULI SU VERIDBU DAN PRED VENČANJE: Kada je saznala s kim joj se dopisuje verenik, mlada je pobesnela!

Par se razišao pred kamerama

Objavljeno:

Prava drama odvijala se u emisiji australijskog rijaliti šoua Bride & Prejudice nakon što je buduća mlada Izi Vesej otkrila prljavu tajnu svog verenika Sajmona DeBonoa.

U ovom rijalitiju parovi planiraju venčanja protivno željama svojih roditelja, a u poslednjoj epizodi koja je emitovana ove nedelje, jedan se par razišao pred kamerama.

Par je bio u otvorenoj vezi, ali devojka Izi je poludela kada je saznala s kime se njen verenik dopisuje.

Iako im je bilo dopušteno da spavaju s drugim osobama, to su pravilo uveli budući da Sajmon bio sklon varanju. Kako bi ostali zajedno, dopustili su si povremene 'izlete s drugim osobama', ali jedno je bilo zabranjeno - petljati se s bivšim devojkama, odnosno mladićima.

Ali, Sajmon se toga nije mogao da se pridržava pa je počeo da se dopisuje s bivšom devojkom Megan. A Izi to nije mogla da podnese!

– Pun si sr... Ovo je zadnji puta da mi lažeš! – galamila je ona na Sajmona.

– O čemu sam ti lagao – pitao je on.

– O svemu. Stalno se dopisuješ. Lažeš mi i govoriš da nisi s bivšom devojkom, no laže. Misliš da je to pošteno? Jer te volim. Volela sam te sa svime što sam imala – kazala mu je ona u suzama.

Ali, Sajmona to nije previše opterećivalo. Stavio je slušalice na uši i otišao. Kasnije je priznao da zapravo ne voli Izi.

– Ne pokazujem emocije zato što ništa ne osećam, ali drago mi je da je završilo – rekao je on.

Iako je Izi u emisiji rekla da ne želi više čuti za Sajmona, nakon što je emisija emitovana, a gledaoci su burno reagovali na Sajmonovo ponašanje, ona se oglasila na Instagramu.

Kazala je kako je oprostila Sajmonu te da su oboje krenuli svojim putem i poručila gledateljima da ne biraju strane jer ih nema


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.