ĆERKA (9) IM JE STADALA U UDESU: Nakon njene smrti, pronašli su njen zapis koji im je SLOMIO SRCE!
Foto: Printscreen/news4

TUGA

ĆERKA (9) IM JE STADALA U UDESU: Nakon njene smrti, pronašli su njen zapis koji im je SLOMIO SRCE!

Sve su to stvari koje nije stigla obaviti jer je njen mladi život prerano ugašen

Objavljeno:

Skrhkanim roditeljima, čija su oba deteta poginula u saobraćajnoj nesreći, srce je do kraja puklo kada su nekoliko meseci posle pronašli belešku starije ćerke u nenoj školskoj beležnici.

Brooklynn Newville (9) i njen mlađi brat Jace (5) vozili su se s bakom i sestričnom kada se dogodio stravičan sudar u martu 2017. Deca su ostala na mestu mrtva, dok je njihova baka preminula u bolnici.

Sedam meseci nakon tragedije koja im je uništila živote, nesretni su roditelji Shanée i Brian pronašli popis želja njihove neprežaljene devojčice. Sve svoje planove i snove za budućnost, malena je svojeručno beležila u obliku popisa u jednoj od školskih beležnica.

Dirljiv popis naslovljen “Brookien popis želja” pun je planova kao što su: ići na ronjenje, voziti se čamcem, videti losa i voziti brod bez ičije pomoći. Sve su to stvari koje nije stigla da obavi jer je njen mladi život prerano ugašen.

Beleška nastradale devojčice
Beleška nastradale devojčice foto: Printscreen/ društvene mreže

Kriv je tinejdžer

U čast svojoj deci, roditelji će u sledećih nekoliko godina ispuniti sve želje koje je malena Brooklynn navela u beležnici. Takođe su pokrenuli kampanju zvanu Put It Down, kojom šire važnu poruku o opasnostima korištenja mobilnog u vožnji.

“Nije vredno nečijeg života, boli i patnje koju mi proživljavamo jer si ti morao na dve sekunde pogledati u telefon”, kazao je otac Brian za Mirror. Tinejdžer koji je kriv za prometnu nesreću, osuđen je za tri ubistva bez predumišljaja, prenose lokalni mediji.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.