RODILA JE BLIZNAKINJE, POSLE 12 GODINA JEDNA SE RAZBOLELA: Sestra se nije odvajala od nje, a onda se desilo čudo
Foto: Printscreen

desilo se čudo

RODILA JE BLIZNAKINJE, POSLE 12 GODINA JEDNA SE RAZBOLELA: Sestra se nije odvajala od nje, a onda se desilo čudo

Sestre su pokazivale neraskidivu vezu od samog početka

Objavljeno:

Peggy i Jeff Kehoe, bili su oduševljeni zbog dolaska njihovih zdravih bliznakinja Hailey i Jenna-e na svet.

Identične sestre bliznakinje, sa svojim svetlim plavim očima i prekrasnom plavom kosom, pokazivale su neraskidivu vezu od samog početka.

Devojčice su odrastale normalno i zdravo. Ali, 12 godina kasnije, 9. februara 2013. godine život im se menja u trenutku. Peggy i Jeff su našli Hailey kako leži na podu kupatila. Nije mogla da otvori oči i pričala je nerazgovetno.

Najgore od svega, osetila je neizdrživi bol u glavi. Peggy i Jeff su znali da nešto nije u redu. Ipak, nisu bili ni svesni ozbiljnosti njenog stanja. Doktori iz lokalne bolnice su otkrili da je Hailey pretrpela krvarenje u mozgu.

Kada im je to saopšteno, Peggy i Jeff su znali da ona možda neće preživeti. Doktori su rekli da ništa ne mogu učiniti, ali je porodica Kehoe odbila prihvatiti to.

Hailey je helikopterom prevezena u Penn State Hershey Children’s Hospital. Tamo su Peggy i Jeff dali pristanak na operaciju, kako bi oslobodili pritisak iz Hailey-nog mozga. U tom trenutku, bila je u komi i nije bila u stanju sama da diše.

- Uz Hailey je sve vreme bila njena sestra Jenna. Držala joj je ruku i govorila joj da se mora izvući, jer ne može živeti bez nje - rekla je Peggy.

Kako se ispostavilo, Hailey je rođena sa arterovenoznom moždanom malformacijom (AVM), zapletom krvnih žila u mozgu koje povezuju atrerije i vene. Peggy i Jeff su joj rekli da AVM treba lečiti, inače će ona patiti ceo život.

Posle nekoliko dana, Hailey se probudila i svi koji je znaju je od tada opisuju kao čisto čudo.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.