TRI MESECA SAM IGNORISALA OVE SIMPTOME JER SE TO SVIMA DEŠAVA: Tek kod lekara sam saznala OVU UŽASNU ISTINU!
Foto: Printscreen/Instagram

OBRATITE PAŽNJU NA VREME

TRI MESECA SAM IGNORISALA OVE SIMPTOME JER SE TO SVIMA DEŠAVA: Tek kod lekara sam saznala OVU UŽASNU ISTINU!

Svakodnevno je prolazila kroz zdravstvene tegobe koje manje-više muče većinu ljudi

Objavljeno: 20:11h

Šeri Hager (31) svakodnevno je prolazila kroz zdravstvene tegobe koje manje-više muče većinu ljudi. Česta nadutost, prečesta dijareja, i bolovi u stomaku bili su njeni verni pratioci.

– Sve sam pokušavala, i čajeve i tople obloge i svakakve ostale trikove i recepte, ali situacija je bivala sve gora i gora. Na kraju sam došla dotle da bih dobila dijareju svega par sati nakon obroka, a vremenom bi i od obične čaše vode počelo da mi bude muka – kaže Šeri dodajući da je sve to trajalo tri meseca.

Pokušavala je u ta tri meseca sve – izbacivala gluten iz ishrane, pa izbacivala mlečne proizvode, ali ništa joj nije pomagalo. Na kraju je otišla na kolonoskopiju gde se ispostavilo da ima rak debelog creva, a odluka da ode na pregled spasla joj je život.

Prošla je kroz nekoliko teških operacija, pet nedelja radioterapije koje su joj ostavile i opekotine, i šest meseci hemoterapije koju je imala jednom nedeljno.

Rezultati su bili dobri, ali dve i po godine kasnije, na debelom crevu našli su joj novi tumor, pa prolazi kroz drugu rundu terapije, a sve beleži na svom blogu koji je, kaže, pokrenula da bi skrenula pažnju baš na simptome koji ljudi uglavnom previđaju.

– Ne stidite se da govorite o tome što vas muči. Što više pričamo o nekim stvarima, manje nas je stid da govorimo o tome, a u ovom slučaju to je jako važno. Ne igrajte se sa zdravljem, testirajte svoju stolicu – poručuje na kraju Šeri.

BONUS VIDEO

(Espreso.co.rs/Žena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.