POLICAJCIMA JE POZLILO KADA SU VIDELI SINA OVE ŽENE! Dečak (2) se upiškio u krevet, a majka ga je KAZNILA na neopisivo JEZIV NAČIN!
Foto: prinstscreen/facebook/katrina šangro

Užasan zločin

POLICAJCIMA JE POZLILO KADA SU VIDELI SINA OVE ŽENE! Dečak (2) se upiškio u krevet, a majka ga je KAZNILA na neopisivo JEZIV NAČIN!

Navela je u priznanju da je pre brutalnog napada na dete mnogo popila i uzela analgetike

Objavljeno: 21:09h

Katrina Šangro iz Južne Dakote osuđena je na 40 godina zatvora nakon što je priznala da je u napadu besa tukla dvogodišnjeg sinčića Kajlena kaišem s nitnama, bacila ga na zemlju i šutirala u stomak u glavu - zbog toga što je, vrativši se kući videla da se upiškio u krevet.

Tridesetogodišnja žena navela je u priznanju da je pre brutalnog napada na dete mnogo popila i uzela analgetike i da se još više razbesnela kada ju je dečak "pogledao ispod oka" i oslovio sa "Endži".

Ona je objasnila da je Endži ime njene tetke po ocu, koja se starala o detetu sve dok ga sud, nekoliko nedelja pred smrt, nije ponovo poverio njoj.

Pomoćni tužilac Sara Kolins izjavila je tokom izricanja presude da je dvogodišnjak imao krvarenje u mozgu, opekotine na glavi od gašenja cigareta i užasne povrede na genitalijama.

Tužilaštvo je zatražilo kaznu zatvora od 27-33 godine, ali je sudija Džefli L. Vajken odredio veću kaznu zbog "izuzetno okrutnog" zločina.

Posle detetove smrti Šangro i njena majka Sonja Dabrej očistile su dete od krvi i izmeta i uklonili tragove sa mesta zločina, a kada je majka pozvala hitnu pomoć, rekla je da se dete zadavilo sokom od jabuke.

Majka se pravdala da je "toga dana sve išlo naopako" i rekla da se kaje, a detetova baba tvrdi da nije kriva i odgovaraće pred sudom u novembru.

BONUS VIDEO: Mirko Lutovac, novi potparol Hitne pomoći priča za Espreso

(Espreso.co.rs / Srbija Danas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.