PRVO JE UNAKAZIO, PA URADIO NEŠTO JOŠ GORE! Krenula je mužem na kampovanje s kog se vratila SPALJENA, a onda je počela njena životna agonija (VIDEO)
Foto: Printscreen Youtube / PeopleTV

MAJKO ROĐENA

PRVO JE UNAKAZIO, PA URADIO NEŠTO JOŠ GORE! Krenula je mužem na kampovanje s kog se vratila SPALJENA, a onda je počela njena životna agonija (VIDEO)

Provela je u bolnici 51 dan a onda, kada je konačno otpuštena i došla je kući, shvatila je da je zadesilo nešto još gore

Objavljeno: 16:52h

Pretprošlog septembra moj život pretvorio se u agoniju, a ja sam tek sad skupila snage da ispričam šta mi se dogodilo, kaže Kortni Valdon.

Kortni (27) iz američke države Džordžije preživela je stravičnu nesreću kada se na kampovanju zapalila i praktično cela izgorela.

Provela je u bolnici 51 dan a onda, kada je konačno otpuštena i došla je kući, shvatila je da je njen muž napustio nju i njihovu petogodišnju ćerku.

– Sedela sam pored logorske vatre, spremala šniclu od tune i gledala u telefon. Suprug je dodao malo benzina u vatru, i zapalila sam se. Opekotine četvrtog stepena na licu i trećeg stepena na rukama, nogama i stopalima umalo su me ubile – priseća se Kortni, dodajući da joj je život spasila samo brzina hitnih službi. Kako kaže, rečeno joj je kasnije da, da je Hitna pomoć stigla samo minut kasnije, ne bi joj bilo spasa.

Cortni Valdon (27)
Cortni Valdon (27) foto: Printscreen Youtube / PeopleTV

Kortni je provela 30 dana u indukovanoj komi, a potom se još 21 dan oporavljala u bolnici. Od tad je prošla 20 operacija, a u narednih par godina čeka je još operacija.

Njihova kćerka, Karolina, nije znala šta se dešava sa Kortni sve dok se nije vratila iz bolnice, kada su joj baka i deka objasnili da se mama “strašno opekla i da više nikad neće izgledati isto”. Devojčica je bez ustezanja pogledala u mamu. U početku je nije prepoznala, ali kada je čula glas, čvrsto ju je zagrlila.

Dve nedelje nakon što se vratila iz bolnice, muž ju je napustio jer, kako joj je objasnio “nije mogao da se nosi sa njenim stanjem”.

Cortni Valdon (27)
Cortni Valdon (27) foto: Printscreen Youtube / PeopleTV

– To je zapravo bio prikriveni blagoslov. Ne bih mogla da budem toliko jaka i sposobna koliko sam sada, da je on bio tu i ubijao me u pojam – kaže Kortni.

Kortni kaže da joj je sledeći cilj da i ona sama pomaže žrtvama.

– Bog me je spasao i sada ja moram da otplatim taj dug. Želim da pomognem svakom ko je u nevolji, bilo da ima opekotine, bio je u nesreći ili ga je prosto partner prevario. Želim da budem tu za ljude – zaključuje ova hrabra žena.

Pogledajte bonus video:

(Espreso.co.rs / Blic žena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.