POTEZ JEDNE MAJKE PODELIO JE INTERNET: Odlučila da KAZNI sinove zbog lošeg ponašanja, pa ih naterala da urade OVO! (FOTO)
Mnogi su osudili majku zbog načina na koji je kaznila decu, Foto: Pixabay

mnogi su je osudili

POTEZ JEDNE MAJKE PODELIO JE INTERNET: Odlučila da KAZNI sinove zbog lošeg ponašanja, pa ih naterala da urade OVO! (FOTO)

Da li mislite da decu treba ovako kažnjavati?

Objavljeno:

Majka dva dečaka primila je poziv iz škole, u kojem su je obavestili da je zbog neprimerenog ponašanja vozač školskog autobusa njene sinove izbacio iz vozila.

Za kaznu ih je naterala da put od kuće do škole u kanadskom mestu Harov u Ontariju dug 7 kilometara propešače noseći karton s natpisom 'Bili smo bezobrazni prema vozaču autobusa i zato nas je mama naterala da pešačimo'.

Ljutita majka put je propešačila zajedno s dečacima i njihove fotografije objavila na društvenoj mreži. Reakcije koje je primila bile su raznolike, međutim lokalna udruuženje za pomoć deci se pobunilo - ne zbog načina kazne - već zbog toga što je majka fotografiju kažnjenih dečaka objavila na Fejsbuku, koju je podelilo više od 38.000 ljudi, objavio CBC Njuz.

- Prešli su granicu! Jutros smo propešačili 7 kilometara da im pokažem kako će im izgledati svakodnevica ako ih nastave zbog lošeg ponašanja izbacivati iz autobusa. Put smo prešli za dva sata - napisala je majka u objavi prošlog utorka.

Ovako ih je majka kaznila
Ovako ih je majka kaznila foto: Facebook printscreen

Ženu je kontaktirao i lokalni CBC kojemu je ispričala da je stariji sin naučio lekciju, dok je mlađi morao hodati i drugog dana. Tu kaznu nije objavila na Fejsbuku. Tvrdi da je nakon objave primila i nekoliko pretnji pa se obratila Društvu za zaštitu dece kako bi ispričala svoju stranu priče.

Iz udruženja "Društvo za zaštitu dece" nisu hteli ni da potvrde ni da demantuju tu informaciju.

- Naterati dečake da hodaju do škole da bi im se pokazala logična posledica lošeg ponašanja može biti razumna kazna, sve dok nije ugrožena njihova sigurnost, što ovde nije slučaj. Ali prosramiti ih tako javno na društvenoj mreži nije konstruktivno - kazala je upravnica ovog udruženja.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/24sata.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.