PROBALA HALJINU, PA FOTOGRAFIJU POSALA NA POGREŠAN BROJ: A onda je dobila ODGOVOR kojem se nije nadala! (FOTO)
Ovu fotografiju je poslala na pogrešan broj, Foto: Twitter printscreen

neverovatna priča

PROBALA HALJINU, PA FOTOGRAFIJU POSALA NA POGREŠAN BROJ: A onda je dobila ODGOVOR kojem se nije nadala! (FOTO)

Ovo nije očekivala

Objavljeno:

Devojka po imenu Sid želela je da kupi haljinu, pa ju je isprobala i fotografije iz svalčionice htela je da pošalje prijateljici.

Međutim, slučajno ih je poslala na pogrešan broj i dobila odgovor koji nije očekivala.

Iako bi većina ljudi devojci odgovorila samo da je poslala poruku na pogrešan broj, Sid je dobila pohvalu za haljinu i savet da treba da je kupi. Naime, poruku je dobio Toni Vud, agent za nekretnine i otac šestoro dece iz Tenesija.

- Verujem da je ova poruka namenjena nekome drugom. Moja žena nije kod kuće pa ne mogu dobiti njeno mišljenje, ali deca i ja mislimo da izgledaš neverojatno u haljini. Definitivno bi tu trebala izabrati -napisao je Toni i uz poruku priložio fotografiju svojih petero dece koja su pokazala palac gore.

Dečica su bila oduševljena
Dečica su bila oduševljenafoto: Twitter printscreen

Ovu zabavnu prepisku na Tviteru je objavila Sidina prijateljica Mandi Miler i priča je brzo postala hit na društvenim mrežama.

- Činilo mi se da bi savet dece bio bolji od saveta sredovečnog debelog ćelavca - izjavio je Toiy, prenosi News.com.au.

Ali, priča tu nije stala. Doznalo se zašto na fotografiji koju je Toni poslao Sid nema njegova šestog deteta, Kajzlera (4). On je bio u bolnici sa svojom majkom, na lečenju od leukemije. Za njega je prije dve godine pokrenuta kampanja za prikupljanje novca za lečenje, a nakon njegova odgovora devojci koji je oduševio mnoge, svi su pohrlili donirati novac.

Do sada je prikupljeno više od 11hiljada dolara (pre toga su bili na oko tri hiljade dolara), a iznos još raste uz brojne poruke podrške. BONUS VIDEO:

(Espreso.ra/Večernji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.