TERAO JE SINA (10) DA PO KIŠI TRČI DO ŠKOLE SAMO DA BI GA NAUČIO PAMETI: Njegov postupak napravio je HAOS na internetu! (FOTO)
Dečak po kiši trči do škole, Foto: Printscreen/facebook

ŠTA VI MISLITE?

TERAO JE SINA (10) DA PO KIŠI TRČI DO ŠKOLE SAMO DA BI GA NAUČIO PAMETI: Njegov postupak napravio je HAOS na internetu! (FOTO)

Čini se da je metoda upalila jer se Brajan kasnije javio, rekao da se sinovo ponašanje značajno promenilo i da ga je nastavnik te nedelje pohvalio

Objavljeno:

Jedan otac iz Virdžinije stekao je neverovatnu popularnost, i to zato što je odlučio da svog sina nauči "pameti". Na Fejsbuku je prenosio uživo 10-godišnjeg sina koji s kapuljačom na glavi i torbom na leđima po kiši trči u školu dok on za njim vozi i objašnjava šta se događa.

Naime, Brajan Tornhil bio je veoma razočaran kada je čuo da mu je sin maltretirao i bio nasilan prema drugoj deci u školskom autobusu zbog čega je dobio zabranu tri dana vožnje školskim prevoznim sredstvom.

"Pozdrav svima, dobro došli na lekciju ‘bolje bi ti bilo da slušaš tatu 2018.’ Moj sin je napravio takve probleme u školskom autobusu da su mu na tri dana zabranili ulazak jer je bio nasilan i agresivan, maltretirao je drugu decu, a to ne podnosim, to ne tolerišem. Zato sada mora trčati u školu. Udaljeni smo oko kilometar i po od škole pa će saznati šta znači trčati nedelju dana" rekao je na početku videa.

Premda se ovde radi o kazni, Tornhil se itekako našalio sa situacijom: "Dobra vest je što mu trčanje dosta dobro ide. Juče ujutru je bio prilično grub prema Mišel, pa danas uprkos kiši trči. Samo sam hteo da vam pokažem šta se dešava i da vas nasmejem."

Čini se da je metoda upalila jer se Brajan kasnije javio, rekao da se sinovo ponašanje značajno promenilo i da ga je nastavnik te nedelje pohvalio.

Takođe, bio je iznenađen zbog popularnosti videa. Očekivao je da će biti podeljen među njegovim prijateljima i eventualno unutar lokalne zajednice, ali svetsku slavu i milione pregleda i reakcija nije očekivao. Većina ljudi podržala je i pohvalila njegovu disciplinsku meru, tek manji deo roditelja nije se složio s njim. Tornhil smatra da će sin ovako da nauči da ceni prevoz koji ima do škole.

"Naučite svoju decu. Nemojte im biti prijatelji, budite im roditelji! To deci treba", rekao je na kraju videa.

BONUS VIDEO: SLEDIĆETE SE: Lukaviju zmiju niste videli! Teško onom ko joj se nađe u blizini

(Espreso.co.rs/Jutarnji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.