DOBILA JE UNUKU, A LEKARI SU JOJ REKLI DA UMIRE: Ono što su lekari našli u njoj ZGRANULO JE SVE! (FOTO)
Alison je postala i baka i mama, Foto: Uspjesnazena.com

IMALA JE IZRASLINE

DOBILA JE UNUKU, A LEKARI SU JOJ REKLI DA UMIRE: Ono što su lekari našli u njoj ZGRANULO JE SVE! (FOTO)

Sigurno je neopisivo uzbudljivo kada osoba sazna da će postati baka ili djed prvi put. Vaša beba će imati bebu.

Objavljeno: 17:43h

Možda se prisetite vremena kada su vaša deca bila mala. U vašim mislima, možda ih zamišljate kako se igraju i trče kao deca. Ali sada će i oni imati svoju decu. Za Alison Dent i njenog sina Roberta, vest da će postati baka i deka bila je neopisivo uzbudljiva.

Alisonina je sreća bila kratkog veka jer je nakon sretnih vesti počela osećati užasne bolove u stomaku. Brzo je otišla u bolnicu. Alison je uvek imala zdravstvenih problema. Pre više od dvadeset godina, nakon što je rodila svoje jedino dete, Kylie, probudila se usred noći. Njene odeća bila je natopljlena krvlju.

- Probudila sam se jedno jutro prekrivena krvlju - prisetila se Alison.

- Ništa me nije bolelo, ali mi je odeća bila mokra. Užasno sam krvarila. Tek nakon mesec dana sam bila primljena kod doktora.

Testovi otkrili da imam izrasline na vratu materice. Zbog tih cisti Alison su morali da odsrtane deo vrata materice što je značilo da više ne može imati dece. Ona i Robert su bili vrlo tužni jer su želeli još dece. Ali, bili su zahvalni za svoju Kylie te su je odgajali u ljubavi. Bili su presrećni kada im je Kylie saopštila da je trudna. Ali tada je Alison počela osećati užasne bolove u trbuhu.

Alison Dent je ostala trudna i zgranula nauku
Alison Dent je ostala trudna i zgranula nauku foto: Uspjesnazena.com

- Otišla sam do lečnika, a dva meseca nakon što nam je Kylie rekla da je trudna, dijagnostikovan joj je IBS (sindrom iritabilnog creva) - objasnila je. Alisonin je stomak nastavljao da otiče i da se povećava. Lekari nisu bili previše zabrinuti jer su pretpostavili da je uzrok tome IBS. - Moj je stomak nastavljao rasti, zglobovi su mi otekli i grudi su počele da me bole - rekla je Alison, „Čak sam mogla osetiti i nekakvo kretanje u stomaku“, prisetila se da je to rekla i lekarima. Meseci su prošli. Kylie je rodila predivnu devojčicu koju je nazvala Caseylee. Alison je želela da bude srećna zbog svoje porodice. Međutim, bojala se da bi njeno vreme s unukom moglo biti kratko. Nisu prošla ni tri meseca, a Alison su morali prevesti u bolnicu jer je osećala užasne bolove u stomaku. Lekari su napravili još testova te su pronašli još jednu cistu. Tada su odlučili da je detaljnije testiraju. Neverovatno je, ali Alison je dobila vest koja ju je potresla do same srži, a koja je došla 26 godina nakon što je saznala da ne može imati dece. - Nije cista. To je beba.

U stomaku nije imala cistu - već bebu
U stomaku nije imala cistu - već bebu foto: Uspjesnazena.com

- Bila sam trudna 32 nedelje, a nisam imala pojma. Nisam imala smrtonosnu cistu niti IBS – moj natečeni trbuh bila je iznenadna beba - kaže Alison. Kratkih osam nedelja posle Alison je rodila dečaka Bobija: „Nikada nisam bila srećnija. Mislila sam da umirem ali dobila sam ovog malenog slatkiša.“ Kakav su predivan blagoslov Alison i njena porodica primili. Moramo zapamtiti da Bog ima plan za svakoga od nas. Čestitke srećnoj porodici!

Bonus video:

OVAJ JEŽ JE VELIKI SREĆNIK: Zbog ljubavi jedne mačke, nikad nije gladan!

(Espresor.rs / novizivot.net)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.