OVAJ BRAČNI PAR OTVORIO JE SVOJ SVINGERSKI KLUB: Sada su otkrili kako izgledaju divlje zabave koje priređuju! (VIDEO)
Otvorili svinger klub, Foto: Printcsreen

napravili biznis

OVAJ BRAČNI PAR OTVORIO JE SVOJ SVINGERSKI KLUB: Sada su otkrili kako izgledaju divlje zabave koje priređuju! (VIDEO)

Imaju jasna pravila

Objavljeno:

Lorens (31) i Džes (25) su svoj seksualni život začinili na najkonkretniji mogući način – otvorili su vrata svoje spavaće sobe potpunim strancima, a onda od toga napravili biznis.

Ovaj par priređuje seksualne evente u svojem svingerskom klubu “Naše tajno mesto”, koji su otvorili u Sidneju. U klub dolaze parovi istih seksualnih preferencija, ali i žene bez partnera koje žele ostvariti svoje najskrivenije maštarije, poput sadomazo seksa, fetiša, orgija, seksa utroje itd.

Par se upoznao prije pet godina na svom uobičajenom poslu i tada su otkrili kako dele slična razmišljanja o seksu i svinganju.

- Odveo me na izlazak, otvoreno mi priznao sve o sebi i svojim namerama i tako smo počeli da se zabavljamo - priča Džes.

Objašnjavajući kako njihov odnos funkcionira, par tvrdi kako oni nisu u otvorenoj vezi, već istražuju svoj seksualni život zajedno s drugim parovima. “

- Igramo se s drugim ljudima - kaže Džes.

Ona je svojim roditeljima priznala čime se bave ona i dečko pre dve godine.

- Objasnila sam im da smo nas dvoje svingeri koji su otvorili jedan takav klub. definitivno su ostali zatečeni, zbunjeni i zabrinuti. Ipak sam ja njihova curica i naravno da se brinu za svoje dete. Ali kad sam im detaljnije ispričala o tome i koliko se osećam ugodno s takvim životnim stilom, nekako su to lakše prihvatili - objašnjava.

Njihov svingerski klub, koji se otvara svakog četvrtka, petka i subote, prima samo parove i solo žene – muškarci bez partnerke nisu dobrodošli. Prostor ima stroga pravila koja kažu: nema fotografiranja, prostitucije ni droge, a parovi celo vreme moraju ostati zajedno.

- Najvažnije je pravilo od svih – pristanak. Ne možete hodati okolo i dirati ljude kako se setite. To jednostavno tako ne funkcioniše. Ima ljudi koji dođu i misle da će to tako biti, ali naš je klub mnogo stroži po tom pitanju nego klasični noćni klubovi, gde muškarci slobodno pipkaju cure samo zato što mogu - objašnjava Lorens.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs / Net.hr )


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.