DOKTORI SU JOJ REKLI DA DOBRO I POSLALI JE KUĆI! Posle tri meseca počeo je HAOS, a onda su SE ŠOKIRALI KADA SU SAZNALI O ČEMU JE REČ!
U stomaku joj pronašli nešto šokantno, Foto: Pixabay

FASCINANTNO

DOKTORI SU JOJ REKLI DA DOBRO I POSLALI JE KUĆI! Posle tri meseca počeo je HAOS, a onda su SE ŠOKIRALI KADA SU SAZNALI O ČEMU JE REČ!

Alison je medicinsko čudo

Objavljeno:

Za Alison Dent i njenog supruga Roberta, vest da će postatibaka i deka bila je neopisivo uzbudljiva.

Njihova ćerka Kajli rekla im je da je trudna.

Alisonina je sreća bila kratkog veka jer je nakon srećnih vesti počela osećati užasne bolove u trbuhu. Brzo je otišla u bolnicu. Alison je uvek imala zdravstvenih problema. Pre više od dvadeset godina, nakon što je rodila svoje jedino dete, Kajli, probudila se usred noći. Njena pidžama bila je natopljena krvlju.

- Probudila sam se jedno jutro prekrivena krvlju. Ništa me nije boljlo,ali sam videla na pidžami fleku.. Užasno sam krvarila. Tek nakon mesec dana sam bila primljena kod doktora.Testovi otkrili da imam izrasline na vratu maternice.

Zbog tih cisti Alison su morali odstraniti deo vrata maternice što je značilo da više ne može imati djce. Ona i Robert su bili vrlo tužni jer su želeli još dece. Ali bili su zahvalni za svoju Kajli te su ju odgojili u ljubavi. Bili su presrećni kada im je Kajli rekla da je trudna. Ali tada je Alison počela osećati užasne bolove u trbuhu. - Otišla sam do lekara, a dva meseca nakon što nam je Kajli rekla da je trudna, dijagnosticiran mi jeindrom iritabilnog creva -objasnila je. Alisonin stomak je nastavljao naticati i povećavati se. Lekari nisu bili previše zabrinuti jer su pretpostavili da je uzrok tome pomenuti sindrom. - Moj stomak je nastavljao rasti, zglobovi su mi otekli te su me i grudi počele boleti. Čak sam mogla osetiti i nekakvo kretanje u stomaku - prisetila se da je to rekla i lekarima.

Meseci su prošli. Kajli je rodila predivnu devojčicu. Alison je želela biti srećna zbog porodice, ali bojala se da bi njeno vrijeme s unukom moglo biti kratko. Nije prošlo ni tri meseca, a Alison su morali prevesti u bolnicu jer je osećala užasne bolove u trbuhu. Lkeari su napravili još testova te su pronašli još jednu cistu.

Neverovatno je, ali Alison je dobila vest koja ju je potresla do same srži, a koja je došla 26 godina nakon što je saznala da ne može imati dece. - Nije cista. To je beba. Bila sam trudna 32 nedelje, a nisam imala pojma. Nisam imala smrtonosnu cistu – moj natečeni trbuh bila je iznenadna beba - kaže Alison. Kratkih osam nedelja posle Alison je rodila dečaka Bobija:

-Nikada nisam bila srećnija. Mislila sam da umirem ali dobila sam ovog malenog slatkiša.- priča Alison.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs / Uspješnjažena.com )


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.