ODNEO JE BIVŠOJ ŽENI LEK ZA DETE: Slučajno je otvorio njen frižider i nije mogao da veruje šta vidi!
Nije mogao da veruje ša njegova žena ima u frižideru, Foto: Stock

kakva priča

ODNEO JE BIVŠOJ ŽENI LEK ZA DETE: Slučajno je otvorio njen frižider i nije mogao da veruje šta vidi!

Njegov postupak je oduševio internet

Objavljeno:

Brendon Karpenter je razveden, a sa bivšom ženom ima ćerkicu.

Iako više nije u ljubavi sa majkom devojčice, trudi se da bude uvek tu za njih, a da devojćicu odgaja najbolje što može.

Njegova bivša žena ga je zamolila da kupi njihovoj ćerkici lek u apoteci. Brendon je došao kod njih, otvorio je frižider i zanemeo kada je video šta ima u njimu.

Zapravo ono što je video u frižideru ga je nateralo da podeli svoje mišljenje sa ljudima na Fejsbuku. Njegove reči su naišle na pozitivne reakcije hiljada ljudi.

Brendona je šokirao prizor potpuno praznog frižidera.

U njemu nije bilo ničeg osim vode. Polica na kojoj stoji hrana za njegovu devojčicu je bila puna, ništa nije nedostajalo, pa ga je taj prizor pomalo rastužio.

- Moja bivša žena naporno radi, a posle posla brine o našem detetu. Plaća kiriju, račune i popravku automobila. Danas sam otišao do prodavnice u nabavku, tako da će ona imati hranu za dve nedelje. Činjenica da više nismo zajedno ne znači da više ne brinem o njoj i njenim potrebama. Ako je majka mog deteta dobro, znam da će brinuti o našem detetu najbolje što može. To mi je jako važno. Mnogi od vas misle da bi trebalo da brinem samo o detetu... ali to bi bilo nezrelo sa moje strane. Imamo odgovornost za sve aspekte našeg života - napisao je Brendon.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs / Alo.rs )


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.