SIN I SNAHA OTERALI U ĆOŠAK MAJKU DA JEDE SAMA: Tada im je njihova kćerka rekla nešto što ih je zapanjilo
Tužna priča o starici, Foto: Printscreen / uspješnažena.com

TUŽNA PRIČA

SIN I SNAHA OTERALI U ĆOŠAK MAJKU DA JEDE SAMA: Tada im je njihova kćerka rekla nešto što ih je zapanjilo

Priča koja je rasplakala internet

Objavljeno: 20:06h

Ova dirljiva priča rastužila je internet.

Bila jednom jedna slabašna starica koja je, kada je njen voljeni muž umro, otišla živeti sa sinom, snahom i unukom.

Svakog dana njen vid i sluh su se pomalo pogoršavali. Ponekad su se njene ruke toliko tresle da bi se grašak iz njenog tanira otkotrljao na pod, a supa bi se prosipala iz kašike.

Sin i snaha joj nisu mogli pomoći, ali ih je živcirao nered koji je pravila. I jednog dana su rekli što je mnogo, mnogo je, pa su za nju postavili jedan poseban s gde sama jede sve obroke. Za vreme jela, ona bi ih prosmatrala s drugog kraja sobe, očiju punih suza, ali oni teško da su razgovarali s njom, osim što bi je grdili kad bi joj ispala kašika ili viljuška.

Jedne večeri, upravo pre večere, mala devojčica je sedela na podu igrajući se sa kockama. - Šta spremaš? - upitao je otac u znatiželji i ozbiljno. - Spremam mali sto za tebe i mamu.Tako da možete sami jesti u ćošku kada ja budem velika. Otac i majka su ostali bez teksta i to je izgledalo kao da traje celu večnost. A onda su počeli da plaču. U tom trenutku su postali svesni onoga što su uradili i tuge koju su prouzrokovali. Te večeri vratili su staricu na njeno pravo mjesto za velikim stolom i od tog dana ona je uvek jela s njima. A kad bi komadić hrane pao na sto ili bi viljuška zalutala na pod, izgledalo je da više niko ne mari za to.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs / Uspješnažena.com )


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.