Ima 30 godina, devica je, a za 4 meseca će roditi bebu!
Ova žena ima 30 godina, devica je, a za 4 meseca će roditi bebu, Foto: Pixabay.com

neobičan sindrom!

Ima 30 godina, devica je, a za 4 meseca će roditi bebu!

Kanađanka kaže kako se jako veseli detetu, ali ju raduje i činjenica što će celog života ostati devica

Objavljeno: 09:34h

Kanađanka Lauren u 30. godini još je uvek devica jer ne podnosi ljubljenje i tuđi dodir. Uprkos neobičnom sindromu od kojeg pati uspjela je zatrudneti i to pomoću veštačke oplodnje. Mlada žena ignorisala je savete porodice, prijatelja i lekara odlučila postati majka. Svoje prvo dete, koje je začeto spermom donora, trebala bi roditi u junu.

Kanađanka kaže kako se jako veseli detetu, ali ju raduje i činjenica što će celog života ostati devica. Očekuje da će joj dete potpuno ispuniti život te će tako uspešno izbeći izlaske i druženja s muškarcima što joj predstavlja veliki problem.

- Od rođenja patim od hipopituitarizma, stanja zbog kojeg hipofiza ne funkcionira normalno, što znači da ne šalje odgovarajuće hormonske poruke drugim žlijezdama u telu, poput recimo adrenalina - kaže Lauren.

Ova žena ima 30 godina, devica je, a za 4 meseca će roditi bebu
Ova žena ima 30 godina, devica je, a za 4 meseca će roditi bebufoto: Pixabay

Zbog svega je pubertet doživela mnogo kasnije nego je uobičajeno.

Uvek su me zadirkivali jer nisam imala grudi kada i druge devojke, a imala sam i mlečne zube. Smejali su se svemu što je bilo drugačije. Sve to ismijavanje i izrugivanje na mene je ostavilo dubokog traga pa sam se počela udaljavati i od ljudi. Život mi je postao malo lakši nakon što sam počela izgledati kao i ostali - kaže i priznaje da je odavno shvatila da su izlasci s muškarcima za nju 'besmisleni'.

- Izašla sam na nekoliko sastanaka. Nisam ja za to. Radije se fokusiram samo na sebe - kaže. Priznala je da je ipak, nakon što je ostala trudna, poželela poseksati se s nekime samo da vidi kako je to. No, njezina iskustva s ljubljenjem i dodima uvek su bila samo neugodna pa kaže da je to nešto što više ne želi proživljavati.

Za nju samu, kaže, najveće je čudo što je uopše uspela da zatrudni zbog problema s hormonima.

- Enokrinolog prvo me uveravao da od trudnoće neće biti ništa te da ću uz donora sperme morati naći i donora sperme. Zaista mi je bilo teško - kaže. Kako dolazi iz izrazito verske zajednice, uveravali su je da se pre deteta mora udati.

- Odlučila sam to ignorisati. Religija mi nije bila motiv za majčinstvo. Ako mi govorite da nešto ne mogu, ja ću baš to učiniti - poručila je Kanađanka u 'slatkom iščekivanju', piše Daily Mail.

Pogledajte bonus video:

(Espreso.co.rs / 24sata.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.