VOLIM DA RADIM TO NA PARKINGU DOK NAS DRUGI GLEDAJU: Ispovest muškarca koji godinama od žene krije PRLJAVU TAJNU!
Krije od žene prljavu tajnu, Foto: Pixabay

egzibicionista

VOLIM DA RADIM TO NA PARKINGU DOK NAS DRUGI GLEDAJU: Ispovest muškarca koji godinama od žene krije PRLJAVU TAJNU!

Sada je u dilemi da li da to ženi kaže...

Objavljeno:

"Gardijan" je objaviopismo zabrinutog čitaoca, koji je potražio savet od seksualne terapeutkinje čija su specijalnost seksualni poremećaji.

On je priznao da već osam godina ima seks s drugima u javnosti, a da to nije rekao ženi.

- Odlazim na "doging" po parkinzima Velike Britanije već osam godina i nikad to nisam rekao ženi. Imamo zdrav seksualni život, ali osećam da ne mogu s njom razgovarati o svojoj seksualnoj aktivnosti koja nije s njom. U poslednje vreme, razmišljam o tome da joj predložim doging da vidim reakciju, no ne želim da se otuđi od mene. Ona nije čistunica, ali nije ni egzibicionista. Zbog konstantnih susreta s drugim muškarcima i ženama osećam grižu savesti, ali nedovoljnu da bih prestao. Uključiti nju moglo bi biti rešenje - napisao je.

Terapeut Pamela Konoli mu je dala sledeći savet:

- Pretpostavljam da bi bilo relativno lako pokrenuti tu temu, i proceniti njen stav o tome. Ako je pozitivan, možete joj preporučiti da probate zajedno. No bila bi velika greška zamisliti da možete priznati svoje iskustvo bez posledica, ili pretpostaviti da bi htela u tome da učestvuje.

Ako ste se zavetovali na vernost, ona bi se mogla osećati izdanom i izgubiti veru u vas, i vaš bi brak bio u opasnosti. Pojavljuje se još jedno bitno pitanje seksualne i pravne sigurnosti. Jeste li razmišljali kako će se ona osećati po tom pitanju? Odabrali ste mučki seksualni put, s kojeg ne mislite skrenuti, a jednostavnog rešenja nema. Budite jako oprezni.

Daleko ste od toga da ste prva osoba na svetu koja od partnera skriva seksualnu tajnu, ali imate puno za izgubiti, a intimnost unutar partnerstva često je najbolje podeljena. Biste li uzeli u obzir otkrivanje novih vrsta zajedničkog erotizma? Ako da, počnite je osetljivo ispitivati o njenim tajnim seksualnim fantazijama; možda otkrijete da postoji nešto što vam je uzbudljivo oboma- Najzad, razmislite o tome da ne morate zapravo ispunjavati svoju seksualnu fantaziju. Bilo bi puno sigurnije, a opet veoma zadovoljavajuće, ostaviti je vlastitoj - ili zajedničkoj sa suprugom - erotskoj mašti - odgovorila mu je.

BONUS VIDEO:

( Espreso.co.rs / Index.hr )


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.