Odrekla se 4 namirnice i uspela da izgubi 70 kg: Sad svi u nju gledaju zabezeknuto!
Australijanka Kejsi Gemel smršala je 70 kilograma, Foto: Printscreen/Instagram/beautifulu_pinup

TRANSFORMACIJA

Odrekla se 4 namirnice i uspela da izgubi 70 kg: Sad svi u nju gledaju zabezeknuto!

Momenat kada je rešila da promeni svoj način života i ishranu je prvi rođendan njenog sina

Objavljeno:

Tridesetsedmogodišnja Kejsi Gemel je uspela da smrša 70 kilograma i u potpunosti promeni svoj život. Evo kako je tekla njena transformacija.

Australijanka Kejsi Gemel je u najgorem trenutku imala 150 kilograma.

Momenat kada je rešila da promeni svoj način života i ishranu je prvi rođendan njenog sina.

Pre četiri godine ona je organizovala proslavu sa temom superheroja. Pored dece i Kejsi je nosila kostim, s tim što joj je kostim poručen putem interneta bio veoma tesan. Navukla ga je nekako na sebe. Nakon što su stigle fotografije sa rođendana, Kejsi se razočarala svojim izgledom.

"Videla sam tu jednu sliku i pomislila: Ovo nije dobar ugao, ovde nešto nije u redu. Ali onda sam videla i drugu fotografiju - to je bio tek loš ugao, još gori od prvog. Tražila sam sliku gde sam dobro ispala, ali je nije bilo!" Osim što se osećala posramljeno kada su slike objavljene na društvenim mrežama, Kejsi kaže da je zbog kilaže imala poteškoće i da promeni sinu pelenu.

Danas, prisećajući se svoje prošlosti kaže da joj je za mršavljenje najveća motivacija bio sin. Za četiri godine, ova Australijanka izgubila je 70 kilograma.

Kako je uspela? "Skinula sam aplikaciju 5K Runner koja obećava delotvornost. Svaku osobu koja sedi po ceo dan prikovana za kauč ova aplikacija može naterati da se pokrene, i to za osam nedelja!" Ta aplikacija me je neprestanim alarmom podsećala na to da moram da vežbam, posebno ako bih neki dan preskočila. "I tako nisam niti primetila kada sam prvi put otrčala pet kilometara bez stajanja!" Osim trčanja, Kejsi otkriva da je u velikoj meri promenila svoju ishranu. Izbacila je sir, testeninu, hleb i sokove. Tako je ova uporna dama nastavila bitku s kilogramima, a kaže da joj je mnogo pomogao suprug, koji je obećao da će svaki dan ići sa njom na trčanje.

Iako je smršala 70 kilograma, to nije kraj njene tranformacije. Kejsi planira da hirurški odstrani višak kože koji se javio kao posledica velikog gubitka kilograma.

BONUS VIDEO: Espreso u poseti brdu Hisar u Prokuplju

(Espreso.co.rs/Superzena.b92.net)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.