NISAM MOGLA DA GA POLJUBIM JER JE SMRDEO, A DANAS IMAMO DVOJE DECE: Upoznala je beskućnika u Amsterdamu, pa joj se desilo nešto MAGIČNO! (VIDEO)
Zaljubila se u beskućnika, Foto: Youtube printscreen

romantično

NISAM MOGLA DA GA POLJUBIM JER JE SMRDEO, A DANAS IMAMO DVOJE DECE: Upoznala je beskućnika u Amsterdamu, pa joj se desilo nešto MAGIČNO! (VIDEO)

Neobična ljubavna priča

Objavljeno:

Šveđanki Emi Abrahamson dogodila se veoma neobična ljubav.

Ona se zaljubila u beskućnika alkoholičara kojeg je upoznala na ulici, a danas su u braku s dvoje dece.

Emi je 2006. godine boravila u Amsterdamu kad joj je, dok je sediea na klupi, prišao stranac i pitao je koliko je sati. Njegovo ime bilo je Vik Kocula.

Premda je taj muškarac bio beskućnik, očito neopran danima, a pritom je još bazdio na alkohol, Emi je odmah, kaže, primetila njegove ‘prekrasne smeđe oči’.

Vik ju je odmah nasmejao i među njima se razvila hemija. Nakon kratkog razgovora dogovorili su se za sastana na istom mestu za 7 dana. Proveli su ceo dan zajedno. Jedini je problem bio kad ga je htela poljubiti jer je, kaže Emi, jako smrdeo.

- Odmah sam videla da je beskućnik jer je bio jako prljav, a pogotovo ruke i prsti. Nosio je nekakav kofer za koji sam kasnije shvatila da mu je unutra vreća za spavanje i limenke pive. Počeli smo pričati i shvatila sam da ima najlepše smeđe oči koje sam ikad videla i odmah me nasmejao - rekla je.

ViK je Amerikanac i tu je doba putovao EVropom kad mu je nestalo novca. Odlučio je da se ipak neće vratiti u SAD, već da želi videti još dosta toga pa je odlučio spavati na ulici. Žicao je novac, ali vrlo brzo se našao u začaranom krugu besparice i alkoholizma.

- Popustile su mi sve kočnice i počeo sam jako puno piti. Ali, prelaz je bio toliko blag da sam samo jedan dan shvatio: Bože, pa ja sam beskućnik i alkoholičar. - priča on.

Emi mu je tada dala svoj broj i otišla nazad u Beč gde je živela. Vik joj se javio tek posle tri nedelje. Ona tad nije imala pojma koliko se trudio skupiti novac za put. A to što se nije javljao tri nedelje duguje činjenici da je završio u zatvoru zbog krađe kokoške, da se nahrani.

Nakon tri nedelje je nazvao i našli su se u Beču, i od tada su zajedno. Vik je rešio da promeni svoj život zbog nje, pa je nastavio svoje obrazovanje i postao inženjer elektotehnike.

Venčali su se i danas imaju dvoje dece.

Pogledajte:

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs / Jutarnji.hr )


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.